sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Φρίκη-live στο ίντερνετ







Η νέα μόδα των αρρωστημένων παιδόφιλων
Το στούντιο της φρίκης που χρησιμοποιούν οι αρρωστημένοι παιδόφιλοι για να βασανίζουν και να βιάζουν μικρά παιδιά, ενώ ταυτόχρονα οι αποτρόπαιες πράξεις τους μεταδίδονται online σε ιστοσελίδες αναζητεί η ελληνική Αστυνομία.

Οι ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια η παιδική πορνογρφία έχει προκαλέσει τρόμο σε όλες τις χώρες του πλανήτη. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αρμόδιας υπηρεσίας του ΟΗΕ, τα κέρδη των εμπόρων από τις ανατριχιαστικές στιγμές των παιδιών (ακόμη και βρεφών) τούς αποφέρουν ετήσια κέρδη που ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια δολάρια, όταν τα καρτέλ ναρκωτικών έχουν το ίδιο χρονικό διάστημα τζίρο 700 εκατομμυρίων ευρώ.

Πάντως, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, και αναφέρει η Espresso, τα ποσά που κερδίζουν οι έμποροι της παιδικής πορνογραφίας είναι τουλάχιστον διπλάσια από αυτά που παρουσιάζουν οι φορείς.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό οι αστυνομικές αρχές έψαχναν να βρουν αρρωστημένους εγκεφάλους που αναρτούσαν στο Διαδίκτυο μαγνητοσκοπημένα βίντεο ή φωτογραφίες με κακοποιήσεις ανηλίκων. Τώρα όμως έχουν να κάνουν με μια νέα «μόδα», η οποία προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη φρίκη.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, όποιος θέλει μπορεί να παραγγείλει και να δει live τον βιασμό ενός μικρού παιδιού.


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...