sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Συμπαράσταση των Ισπανών στον ΠΣΑΚ

Στο πλευρό του ΠΣΑΚ τάχθηκε το συνδικαλιστικό όργανο των Ισπανών, το οποίο έστειλε επιστολή συμπαράστασης για τις διεκδικήσεις του. «Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι φορείς στην χώρα σας να κατανοήσουν το δίκαιο των αιτημάτων σας και να προχωρήσουν στις αλλαγές τις οποίες ζητάτε», ανέφερε μεταξύ άλλων η επιστολή.

Η επιστολή


«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι Ισπανοί επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές θέλουμε να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στις απεργιακές σας κινητοποιήσεις. Θεωρούμε λυπηρό το γεγονός ότι παρά τις επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ δεν απολαμβάνετε ακόμα τα δικαιώματα που εμείς εδώ στην Ισπανία θεωρούμε δεδομένα εδώ και δεκαετίες.

Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι φορείς στην χώρα σας να κατανοήσουν το δίκαιο των αιτημάτων σας και να προχωρήσουν στις αλλαγές τις οποίες ζητάτε. Μέχρι τότε, πρέπει να είστε ενωμένοι σε αυτό τον δύσκολο αγώνα και να παλέψετε όλοι μαζί για τα βασικά σας δικαιώματα.

Μην ξεχνάτε ότι χωρίς τους αθλητές δεν μπορεί να υπάρξει το άθλημα. Αν μπορούμε με οποιονδήποτε τρόπο να συνεισφέρουμε στον αγώνα σας είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Ο πρόεδρος

Χοσέ Λουίς Γιορέντε
».

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...