sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Sex στο Big Brother: Μιχάλης, Νάρα, φωτογραφίες


Νάρα μου..Νάρα, έλεγε η Κορομηλά και η Νάρα την άκουσε ξαπλώνοντας με τον Μιχάλη στο κρεβάτι του Big Brother. Φωτογραφίες, χάδια, κομμένα πλάνα.
Ε, ρε το είδαμε κι αυτό στο σπίτι του Big Brother. Χαμουρέματα, χουφτώματα και φιλιά Μιχάλη-Νάρας στην κάμερα του ALPHA, καθώς το παιχνίδι στο Big Brother χοντραίνει και αποκτά όλο και πιο ροζ προεκτάσεις. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Τις τελευταίες μέρες Μιχάλης και Νάρα ήρθαν πιο
κοντά στο σπίτι του Big Brother. Ο κύπριος Μιχάλης, γνωστός και ως βγαλοφρύδης, καθώς όπως δήλωσε, βγάζει τα φρύδια του, και η μαύρη γαζέλα Νάρα περνούσαν πολύ χρόνο μαζί χασκογελώντας και παίζοντας. Γρήγορα όμως η σχέση τους πέρασε σε άλλο επίπεδο, καθιστώντας το Big Brother ακατάλληλο για ανηλίκους. Αρχικά, η Νάρα κάθισε στην αγκαλιά του Μιχάλη στην πολυθρόνα και το «χούφτωσ’ τη, χούφτωσ’ τη» έδινε κι έπαιρνε. Ο ALPHA μετέδωσε μερικά μόνο σεμνά πλάνα από το ενσταντανέ, προσεκτικά επιλεγμένα.
Στη συνέχεια, Νάρα-Μιχάλης μεταφέρθηκαν στο σαλόνι, όπου κάθισαν, πάντα αγκαλιά, μαζί με τους άλλους παίχτες. Κάποια στιγμή και ενώ η ώρα ήταν περασμένα μεσάνυχτα, το ζευγάρι σηκώθηκε από τον καναπέ και πήγε στο δωμάτιο, όπου σημειωτέον δεν ήταν κανείς άλλος. Ο ALPHA έδειξε το συγκεκριμένο πλάνο, αλλά τίποτα άλλο από την εξέλιξη της βραδιάς. Και πώς να δείξει άλλωστε αφού θα έπρεπε να βάλει ένα τεράστιο κόκκινο Χ αν το έκανε. Φυσικά όσοι είχαν NOVA (και όρεξη) είχαν την ευκαιρία να δουν τη συνέχεια.
Μιχάλης και Νάρα έμειναν με τα εσώρουχα και ξάπλωσαν μαζί σε ένα ημίδιπλο κρεβάτι του δωματίου, έτσι για να είναι κοντά κοντά. Σκεπάστηκαν καλά με το πάπλωμα και άρχισαν τα.. χαϊδέματα. Πιο εκδηλωτική η Νάρα που έσκυβε και φιλούσε τον Μιχάλη, ο οποίος απολάμβανε τα χάδια της μαύρης καλλονής. Η δραστηριότητα κάτω από τα σκεπάσματα ήταν έντονη για αρκετό χρόνο και φυσικά οι ειδικές κάμερες σκότους του Big Brother κατέγραφαν τα πάντα.
Την άλλη μέρα το πρωί, οι ψίθυροι στο σπίτι του Big Brother δεν είχαν σταματημό. Το γεγονός σχολιάστηκε από το νέο εκκολαπτόμενο ζευγαράκι Αλέξη-Στέλλα και τον Αντώνη σε συζήτηση που είχαν στο άλλο υπνοδωμάτιο. «Χτες το βραδυ…» «I love you Big Brother» έλεγαν με υπονοούμενα οι παίκτες. Τα πλάνα αυτά μεταδόθηκαν αποσπασματικά από τον ALPHA.
Μια live ταινία πορνό, ένας οίκος ανοχής σε ζωντανή σύνδεση, μια ματιά από την κλειδαρότρυπα στην κρεβατοκάμαρα, αυτό είναι το ελληνικό Big Brother και η νεκροψία θα φανεί στα νούμερα τηλεθέασης। Τον μάτάκια πάντως πολλοί εμίσησαν, το μάτι όμως ουδείς…
πηγή:ΦΗΜΕΣ1 σχόλιο:

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...