sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Εντοπίστηκε η «μητέρα» που εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της






Εντοπίστηκε από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής η μητέρα του μόλις ολίγων ωρών βρέφους που είχε βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου παρατημένο σε σκαλιά εκκλησίας, τυλιγμένο πρόχειρα με πετσέτες και ρούχα.

Πρόκειται για μια 39χρονη γυναίκα που εργάζεται ως οικιακή βοηθός και ζει με τη μητέρα της, επίσης οικιακή βοηθό, 50 μέτρα μακριά από το σημείο όπου εγκατέλειψε το μωράκι. Η κοπέλα μεγαλώνει χωρίς τον πατέρα της, καθώς έχει εγκαταλείψει εκείνη και τη μητέρα της. Επιπλέον, ο σύντροφος της κοπέλας και πατέρας του βρέφους δεν ήθελε να το κρατήσει η 39χρονη, όμως εκείνη αγνόησε τις πιέσεις του για έκτρωση και το έφερε στον κόσμο, αν και εκτός γάμου.

Λόγω οικονομικής δυσχέρειας, η 39χρονη γέννησε το παιδί της μέσα στο σπίτι της, λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήγε στον γυναικολόγο μόνο μια φορά. Μετά τον τοκετό πήγαν μαζί με τη μητέρα της και άφησαν το νεογέννητο αγοράκι στα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Στυλιανού.

Στη συνέχεια επανήλθε στον τόπο του εγκλήματος αλλά μόλις είδε την αστυνομία στο σημείο, απομακρύνθηκε.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι παρά την περιπέτειά του, χαίρει άκρας υγείας. Αρμόδιος εισαγγελέας θα κρίνει αν θα μεγαλώσει μαζί με την μητέρα του, εφόσον έχει αλλάξει γνώμη και ταυτοχρόνως κριθεί ικανή να το μεγαλώσει έστω και με τη βοήθεια κοινωνικών υπηρεσιών ή αν θα πρέπει να μεταφερθεί σε ίδρυμα
.STIFORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...