sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Φωτογραφίες ντοκουμέντα της μικρής πόρνης που καιει τον Μπερλουσκόνι με κατηγορίες συνεύρεσης με ανήλικη

silvio 2281010
“Ο Silvio Berlusconi μου έδωσε χρήματα, μετά τη συνεύρεσή μας”, δήλωσε μία 17χρονη, μετανάστρια από το Μαρόκο, που εργάζεται ως μοντέλο στην Ιταλία. Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η
νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική επαφή με τον Ιταλό πρωθυπουργό, όταν δεν είχε ακόμη ενηλικιωθεί και πως εκείνος, για να της δείξει την “ευγνωμοσύνη” του, αμέσως μετά, της άφησε χρηματικό ποσό…
18660Η κοπέλα, της οποίας η ταυτότητα δεν έχει .γίνει γνωστή, αλλά τα μέσα αναφέρονται σ’ αυτήν mόνο με το μικρό της όνομα, Ruby, υποστηρίζει πως βρέθηκε με τον Berlusconi στη βίλα του έξω από το Μιλάνο.
Σύμφωνα πάντα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη επίσημη έρευνα, αλλά οι αρχές στην Ιταλία, έχουν ετοιμάσει ένα “φάκελο” για τον καβαλιέρε.
Νέο “ερωτικό σκάνδαλο” ή δεύτερο “σκάνδαλο D’Addario” χαρακτηρίζει τη νέα αυτή περιπέτεια του Ιταλού πρωθυπουργού η εφημερίδα “Il Giornale”, εκδότης της οποίας είναι ο αδελφός του Berlusconi.
Ταυτόχρονα πάντως, δεν είναι λίγοι κι εκείνοι, που πιστεύουν πως οι κατηγορίες της νεαρής γυναίκας δεν έχουν καμία υπόσταση και πως όλα όσα λέει, είναι μέρος μιας σκευωρίας, με στόχο τον 74χρονο Berlusconi.
Η Ruby, 18 ετών σήμερα, υποστηρίζει πως ήταν παρούσα σε ουκ ολίγα ιδιωτικά πάρτυ, που οργάνωσε ο Berlusconi στο σπίτι του, μέσα σε ένα χρόνο, όταν ακόμη προσπαθούσε να “εισχωρήσει” στο χώρο της μόδας και της τηλεόρασης.
Σημειώνεται πως η πορνεία στην Ιταλία δεν είναι παράνομη, ωστόσο οι ιερόδουλες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών.
Η αποκάλυψη ότι η Μαροκινή με το ψευδώνυμο “Ruby” πήγαινε συχνά στην ιδιωτική βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έξω από το Μιλάνο, όπου και παρακολούθησε-κατά.τους ισχυρισμούς της- ομαδικά όργια με τον Ιταλό πρωθυπουργό έχει ξεσηκώσει νέα θύελλα κατά του Καβαλιέρε. Η νεαρή ισχυρίστηκε ακόμη ότι της πρόσφεραν χρήματα για να έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον πρωθυπουργό, ο οποίος της χάρισε και ένα αυτοκίνητο.
ruby 4Οι ιταλικές εφημερίδες αποκαλούν το νέο ροζ σκάνδαλο “Rubygate” και εκτός από τις πολιτικές ευθύνες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι φαίνεται ότι υπάρχουν και νομικές.
Το γραφείο του Ιταλού πρωθυπουργού τηλεφώνησε, σύμφωνα με τον επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος, στο τμήμα που είχε συλλάβει την νεαρή Μαροκινή ως ύποπτη για κλοπή.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος το γραφείο του Μπερλουσκόνι ισχυρίστηκε ότι νεαρή ήταν εγγονή του Αιγύπτιου προέδρου, Χόσνι Μουμπάρακ. Αυτή η μαρτυρία αφήνει τον ακάλυπτο τον Καβαλιέρε σε κατηγορίες για κατάχρηση εξουσίας.
Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ μία παρουσιάστρια που έγινε πολιτικός κοντά στον Μπερλουσκόνι παρέλαβε την Ruby αφού την άφησαν οι αρχές. Πάντως η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τους ισχυρισμούς της νεαρής και τόσο η πολιτικός όσο και δύο ακόμη συνεργάτες του πρωθυπουργού θεωρούνται ύποπτοι για εξώθηση σε πορνεία.
Παρόλα αυτά η νεαρή ζήτησε συγνώμη για ό,τι συνέβη. «Περισσότερο λυπάμαι γιατί έμπλεξα ανθρώπους που απλώς ήθελαν να με βοηθήσουν και ποτέ δεν μου ζήτησαν τίποτα σε αντάλλαγμα».



dinosayros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...