sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Το πιο ηλίθιο ποδοσφαιρικό τατουάζ!



Ένα τεράστιο τατουάζ με τον "θρύλο της Μάντσεστερ Σίτι"... Γουέιν Ρούνεϊ έκανε οπαδός της ομάδας! Δεν είναι όμως ο μόνος φίλαθλος της Σίτι που έχει αποτύχει σε αυτό τον τομέα.
"Ηλίθιο" χαρακτηρίζουν τα βρετανικά ταμπλόιντ το τατού που χτύπησε οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι και μεταξύ μας δεν έχουν καθόλου μα καθόλου άδικο όπως βλέπετε στη φωτογραφία.
Τις τελευταίες μέρες ο Γουέιν Ρούνεϊ είχε αποφασίσει να αφήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την συμπολίτισσα της Σίτι να μοιάζει ως το μεγάλο φαβορί για να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ήταν τέτοια μάλιστα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, που ένας οπαδός των "Πολιτών" χτύπησε ένα τεράστιο τατουάζ στην πλάτη με τον "θρύλο της Μάντσεστερ Σίτι"... Γουέιν Ρούνεϊ.
Ώσπου ένα όμορφο πρωινό, ξύπνησε και έμαθε ότι ο 25χρονος επιθετικός συμφώνησε να παραμείνει για άλλα 5 χρόνια στη Γιουνάιτεντ. Δεν θα θέλαμε να έρθουμε ποτέ στη θέση του, όταν διαπίστωσε ότι θα "κουβαλάει" στην πλάτη του για μια ζωή το μεγάλο αστέρι της μισητής του αντιπάλου! Βέβαια τα ήθελε και τα έπαθε...



 
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...