sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Από τι πραγματικά πέθανε ο Paul, το χταπόδι του Μουντιάλ


Απειλές δεχόταν ο Paul, το χταπόδι του Μουντιάλ που προέβλεπε τα αποτελέσματα. Και όντως λίγους μήνες μετά, ο Πώλ βρέθηκε νεκρός. Τι συνέβη;
Θα μπορούσε να είναι αστυνομική ιστορία με τραγικό τέλος, ένα μυστήριο που αναζητά λύση, μια συνομωσία συμφερόντων ενάντια στη φύση. Όλα αυτά αν δεν επρόκειτο για ένα χταπόδι, το
πασίγνωστο χταπόδι του Μουντιάλ, Paul, που εξέπληξε τον πλανήτη προβλέποντας τα αποτελέσματα των αγώνων στο Μουντιάλ 2010.
Το χταπόδι του Μουντιάλ δεν είναι πια στη ζωή. Ο Πωλ βρέθηκε νεκρός στο ενυδρείο του Όμπερχαουζεν, όπου έμενε την τελευταία περίοδο της ζωής του. Θρήνος και οδυρμός στην Γερμανία, αλλά και στην Ισπανία, όπου ο Πωλ είναι δημοφιλής καθώς προέβλεψε τη νίκη της χώρας στο Μουντιάλ.
Το επίσημο ανακοινωθέν για τον θάνατο του Πωλ λέει οτι προήλθε από φυσικά αίτια και ήταν αναμενόμενος. Από τον Ιούνιο, λέει, είχε ειπωθεί ότι μέσα σε έξι μήνες θα πέθαινε. Μυστήριο καλύπτει όμως τους πραγματικούς λόγους πίσω από τον προμελετημένο θάνατο του Πωλ.
Ο μέσος όρος ζωής των χταποδιών είναι δύο χρόνια, όμως ο Πωλ δεν ήταν συνηθισμένο χταπόδι. Ο υπεύθυνος του ενυδρείου στο Όμπερχαουζεν δήλωσε ότι τις τελευταίες μέρες ο Πωλ είχε μικρή κινητικότητα, δεν έτρωγε κανονική ποσότητα φαγητού και περίμενε το θάνατό του.
Γιατί έχασε την διάθεση για φαγητό ο Πώλ, ποιος τον στεναχώρησε; Ποιος ήθελε το τέλος του; Τι ρόλο έπαιξαν οι εταιρείες στοιχημάτων που επλήγησαν από τις αλάνθαστες προβλέψεις του; Ποιος ήθελε να βγάλει τον Πώλ από τη μέση;
Αμείλικτα ερωτήματα που θα μείνουν αναπάντητα, ενώ αυτός ο ήρωας του Μουντιάλ 2010 θα αναπαύεται, ξιδάτος ή ψητός, ποιος ξέρει, στα πιάτια των τυχερών ιδιοκτητών του. Ζωή σε μας και εις άλλα με υγεία.

Πηγή:ΦΗΜΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...