sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

O Καταφερτζης


Και ποσα δεν καταφερε μεσα σε ενα χρονο ο εντιμος διαχειριστης μας,καταφερε με υποσχεσεις ψευτικες να ανεβει στην εξουσια,καταφερε με αργοπορια εξη μηνων να μας βαλει στο ΔΝΤ,καταφερε οτι δεν ειχε καταφερει κανεις δεκαετιες ολοκληρες.
Να μειωσει μισθους,επιδοματα,δωρα γιορτων,να...
μειωσει τις συνταξεις,να αυξησει τα...........

συνταξιμα χρονια,να αυξησει τις τιμες προιοντων και υπηρεσιων.
Καταφερε να γινει η Ελλαδα περιγελος των ξενων με τις αναφορες του για διεφθαρμενο λαο,καταφερε να μην μας πιστευει και να μην μας σεβεται πλεον κανεις.

Καταφερε να κανει ανασχηματισμο διχως λογο και αιτια,να ταξιδεψει σε ολον τον πλανητη,να παει διακοπες ενα μηνα,να κανει κανω,κολυμπι και ποδηλατο.
Καταφερε να αδιαφορησει για τους φτωχους και αδυναμους την ωρα που τροφοδοτουσε τις τραπεζες με εκατομυρια ευρω,καταφερε να χασουμε μερος της εθνικης μας κυριαρχιας,να αμφισβητουν οι γειτονες μας τα συνορα μας,να παει η οικονομια απο το κακο στο χειροτερο.

Και δεν τον εφταναν ολα αυτα που καταφερε,βλεποντας την δυσφορια του κοσμου και περιμενοντας βαρια ηττα στις επερχομενες εκλογες αρχισε να εκβιαζει με ποταπο τροπο εναν λαο ολοκληρο...οτι αν ψηφισει κατα βουληση θα τον συρει και παλι σε εκλογες.

Και τι εγινε μετα?

Καταφερε τα σπρεντς να ανεβουν παλι στα υψη,το ευρω να πεφτει σε σχεση με το δολλαριο,την χρεοκοπια να συζητιεται σε ολα τα μηκη του κοσμου σαν το πιο πιθανο σεναριο για την χωρα μας.

Αγαλμα πρεπει να του στησουμε,αυτο ειναι ρεκορ Γκινες,δεν μπορει κανεις οσο και να προσπαθησει να κανει τοσο αποτυχημενη διαχειρηση οσο αυτος.

Καταφερτζης ο διαχειριστης μας,εμεις ομως δεν ψηφισαμε καταφερτζη.

Πρωθυπουργο ψηφισαμε.


harrytsopanos.blogspot.com
dinatos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...