sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Ταινίες πορνό... με μηνύματα!

Σουηδέζα Ερικα Λαστ σκηνοθετεί ταινίες πορνό, στις οποίες οι γυναίκες δεν είναι άβουλα σεξουαλικά αντικείµενα, αλλά απολαµβάνουν πραγµατικά το σεξ και παίρνουν πρωτοβουλίες.
Στη φετινή ταινία της Ερικας Λαστ µε τίτλο «Life», µια σερβιτόρα και ένας σεφ κάνουν άγριο σεξ αφού κλείνει το εστιατόριο, γιορτάζοντας έτσι τα γενέθλια του σεφ.
Αφού φτάνουν σε οργασµό, η γυναίκα προσφέρει στον άνδρα ένα µικρό πακέτο µε ωραίο περιτύλιγµα και εκείνος βρίσκει στο εσωτερικό του ένα θετικό τεστ
εγκυµοσύνης. Τεστ εγκυµοσύνης σε πορνοταινία; «Γιατί όχι;», απαντάει γελώντας η σκηνοθέτιδα. «Είχα καταπληκτικές σεξουαλικές επαφές όταν ήµουν έγκυος. Το σεξ είναι κάτι πολύ προσωπικό».
Το Ερικα Λαστ είναι ψευδώνυµο (lust σηµαίνει λαγνεία στα αγγλικά), το πραγµατικό της όνοµα είναι Ερικα Χάλκβιστ. Γεννήθηκε στη Στοκχόλµη, είναι 33 χρονών και πριν από δέκα χρόνια πήρε το πτυχίο της στις Πολιτικές Επιστήµες από το Πανεπιστήµιο του Λουντ. Πήγε στη Βαρκελώνη και ήθελε αρχικά να ασχοληθεί µε την πολιτική, όµως τα παράτησε αφού, για να το κάνει, ήταν απαραίτητο να µιλάει άψογα τα καταλανικά.
Βρέθηκε στον κόσµο της διαφήµισης και µυήθηκε στην παραγωγή των σποτ. Τότε άρχισε να σκέφτεται να γυρίσει µια πορνοταινία για γυναίκες. Σήµερα είναι πλέον διάσηµη στη Βαρκελώνη ως σκηνοθέτιδα ταινιών Χ. Εχει ιδρύσει µια εταιρεία παραγωγής (Lust Films) µε το σύζυγό της, τον Αργεντινό Κάρλος Ντόµπνερ, και πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο της «Καλό πορνό: οδηγός για γυναίκες». Για την ισπανική εφηµερίδα «Ελ Μούντο», ανήκει στους 50 τριαντάρηδες µε τη µεγαλύτερη επιρροή στην Ισπανία. Οι ταινίες της πωλούνται στη ηλεκτρονική διεύθυνση Lustfilms.com, όπου η σκηνοθέτιδα έχει επίσης ένα µπλογκ.
Η Λαστ δείχνει τις ίδιες ερωτικές πράξεις που δείχνουν οι άνδρες συνάδελφοί της, αλλά πάντα µε ωραίους ηθοποιούς, µε ιδανικό φωτισµό και πολύ προσεγµένο ντεκόρ. Φροντίζει οι ηθοποιοί της να είναι «πρόσωπα ψυχικά ισορροπηµένα, που συνειδητοποιούν τι σηµαίνει να κάνουν σεξ µπροστά σε µια κάµερα. Πρέπει να κάνουν αυτή τη δουλειά επειδή έχουν θετική στάση απέναντι στο σεξ, όχι επειδή έχουν ανάγκη τα χρήµατα», εξηγεί στην ολλανδική εφηµερίδα «Χάντελσµπλαντ».
«Αρχισα να κάνω ταινίες πορνό για µένα», προσθέτει. «Δεν υπήρχε τίποτε στον τοµέα αυτό που να µου αρέσει, που να µε διεγείρει... Τα συνηθισµένα πορνό παρουσιάζουν µια νοσηρή εικόνα της γυναίκας». Από την άλλη, «για τους άνδρες το πορνό είναι ένα χρηστικό είδος. Το χρησιµοποιούν για να αυνανιστούν. Ενώ οι γυναίκες το χρησιµοποιούν για να εµπνευστούν, για να ανακαλύψουν αυτό που τις διεγείρει. Η οπτική διέγερση δεν µας αρκεί. Εχουµε ανάγκη να χρησιµοποιούµε όλες τις αισθήσεις µας... Οι σεξοθεραπευτές µερικές φορές προτείνουν τις ταινίες µου σε γυναίκες που δεν καταφέρνουν να νιώσουν σεξουαλική διέγερση. Η επιθυµία µου είναι να δώσω ιδέες στις γυναίκες».
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...