sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

26χρονος μουσουλμάνος βίασε 80χρονη!

Δεν χωράνε στο μυαλό τα αρρωστημένα πράγματα που έκανε ένας 26χρονος όταν μπήκε στο σπίτι μιας 80χρονης γυναίκας στην περιοχή του Ηφαίστου στην Κομοτηνή…

 Όχι μόνο την χτύπησε άγρια για να του αποκαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες της, αλλά πριν φύγει
είχε το απίστευτο θράσος να βιάσει την ανήμπορη γυναίκα! Και το χειρότερο είναι ότι ήταν η δεύτερη φορά που κακοποιούσε ηλικιωμένη!

Ο νεαρός μουσουλμάνος εκμεταλλεύτηκε την απουσία της νύφης της γριούλας που ήταν καλεσμένη σε γάμο και μπήκε στο σπίτι της 80χρονης ομόθρησκής του αιφνιδιάζοντάς την.

Της έκλεισε το στόμα πιέζοντας το στήθος της και άρχισε να την ρωτάει πού είχε χρήματα. Όταν, μάλιστα, του απάντησε ότι δεν είχε, την χτύπησε βάναυσα στο πρόσωπο και το σώμα κάνοντάς την να χάσει τις αισθήσεις της.

Αμέσως μετά, ο 26χρονος έψαξε όλο το σπίτι, χωρίς όμως να βρει χρήματα ή κάτι αξίας… Σαν για να εκδικηθεί που πήγε χαμένος ο… κόπος του, όρμησε πάνω στην ανήμπορη να αντιδράσει ηλικιωμένη και την βίασε κτηνωδώς!

Μόλις έφυγε, η 80χρονη συνήλθε και έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια. Οι συγγενείς της που έτρεξαν ακούγοντάς την, την πήγαν στο νοσοκομείο κι εκεί η άτυχη γριούλα παραπονέθηκε για πόνους στα γεννητικά όργανα.

Μόνο τότε διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού, κάτι που δεν είχε αντιληφθεί γιατί ήταν λιπόθυμη!

Από την περιγραφή του δράστη, οι αστυνομικοί δεν άργησαν να συλλάβουν τον 26χρονο που είναι σεσημασμένος.

Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, είχε επιτεθεί και σε άλλη ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία είχε χτυπήσει στο κεφάλι και την λεκάνη! Και τότε είχε συλληφθεί, αλλά αφέθηκε ελεύθερος! Τώρα, όμως, τα ίχνη του γενετικού υλικού του που βρέθηκαν στο σώμα της γριούλας δεν αφήνουν αμφιβολίες για τα όσα έκανε…
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...