sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

“Καυτές φοιτήτριες ψάχνουν ώριμους κυρίους”

Νέες φοιτήτριες ψάχνουν ώριμους ευκατάστατους κυρίους-χορηγούς με αντάλλαγμα καυτές ερωτικές σχέσεις. Τι ζητούν φοιτήτριες και sugar babes σε ροζ ιστοσελίδες για μια βίζιτα;
Καυτές φοιτήτριες ψάχνουν ώριμους, οικονομικά ευκατάστατους κυρίους διατεθειμένους να γίνουν «χορηγοί» τους με αντάλλαγμα το σεξ. Sugar babes αναζητούν sugar daddies με
«βαρύ» πορτοφόλι. Πρόκειται για τη νέα μόδα στη βιομηχανία του σεξ που έρχεται στην Ελλάδα από τη Βρετανία εν μέσω οικονομικής κρίσης, για να διευκολύνει την τσέπη γυναικών νεαρής ηλικίας.
Γνωστή ροζ ιστοσελίδα φιλοξενεί γλυκές φοιτήτριες που προσφέρουν τη συντροφιά τους και κάτι παραπάνω σε εύπορους κυρίους άνω των 40 ετών έπειτα από οικονομική συμφωνία που συνάπτουν μεταξύ τους. Η νέα τάση έφτασε στην Ελλάδα και οι πρώτες εγχώριες αγγελίες έκαναν την εμφάνισή τους: «Είμαι η Κitty και αναζητώ sugar daddy για να πληρώνει το ενοίκιό μου. Είμαι διατεθειμένη να κάνω ό,τι μου ζητήσεις» αναφέρει μια 22χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα σε μία από τις δεκάδες αγγελίες στο διαδίκτυο. «Θέλω να γίνεις η μικρή μου κόρη. Θα σου προσφέρω ό,τι ζητήσεις. Μηνιαίο εισόδημα 6.000 ευρώ» είχε τίτλο το προφίλ ενός 40χρονου κυρίου από το Αγρίνιο. Η κοπέλα μπορεί να ζητήσει από τον «sugar daddy» οτιδήποτε θελήσει. Από το να της δίνει ένα συγκεκριμένο ποσό για μηνιάτικο μέχρι αυτοκίνητο ή σπίτι.
Όλα είναι εφικτά, αρκεί να συμφωνήσουν και οι δύο στις λεπτομέρειες. Η ιδέα της ροζ ιστοσελίδας γνωριμιών για φοιτήτριες-βίζιτες ανήκει σε μια νεαρή Βρετανίδα, την Aντζελένα, η οποία ως φοιτήτρια έλυσε τα οικονομικά της προβλήματα συνάπτοντας σχέση με πλούσιους κυρίους που με τη σειρά τους αναζητούν μια όαση στην καθημερινότητά τους. Η ίδια έκανε τέχνη την αναζήτηση χορηγού και σκέφτηκε να μοιραστεί τα φώτα της και με άλλες κοπέλες που ψάχνουν την εύκολη λύση. Η ιστοσελίδα της έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, αφού οι ενδιαφερόμενες, ανάμεσά τους και Ελληνίδες, ανέρχονται σε χιλιάδες.
Στη συγκεκριμένη ροζ ιστοσελίδα μπορούν να βρουν και tips από τη δημιουργό του site προκειμένου να γίνουν τα τέλεια «sugar babes» διότι «ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος». Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: Αρχικά οι ενδιαφερόμενες φτιάχνουν ένα προφίλ στο οποίο αναφέρουν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους, καθώς και τα ενδιαφέροντά τους. «Είμαι 23 ετών με ύψος 1,73, αδύνατη, ξανθιά, με γκρι μάτια, μοντέλο και σπουδάζω. Ζητώ κάποιον να με πάει να ζήσω στην Αμερική. Θα τον φροντίζω και θα περνάμε καλά μαζί» λέει στην αγγελία μια 23χρονη που χρησιμοποιεί ψευδώνυμο. Στη συνέχεια επισημαίνουν τι ψάχνουν σε έναν άντρα και αναρτούν με ένα απλό «κλικ» το προφίλ τους. Αυτόματα κατεβαίνουν δεκάδες προφίλ από «sugar daddies» τα οποία ταιριάζουν με τα ζητούμενά της.
Η νεαρή φοιτήτρια επιλέγει σύντροφο και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι της. Στην Ελλάδα ανακαλύψαμε τουλάχιστον είκοσι «ζαχαρένια μωρά» και άλλους τριάντα «ζαχαρένιους μπαμπάδες», οι οποίοι στο προφίλ τους αναγράφουν πόσα χρήματα κερδίζουν τον μήνα αλλά και τι ακριβώς ζητάνε από την κοπέλα.
 fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...