sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Πάγκαλος: “Τούρκοι και Έλληνες μοιάζουμε πολύ”



Η συνεργασία Ελλήνων και Τούρκων είναι η πλέον λογική επιλογή στο σημερινό γεωπολιτικό περιβάλλον, όπως στη δεκαετία του ΄30 ήταν το ίδιο επιβεβλημένη επιλογή η συνεργασία Βενιζέλου - Ατατούρκ, είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, απευθυνόμενος σε συνέδριο Ελλήνων και Τούρκων δημοσιογράφων που διοργανώνεται στη Σμύρνη.

Αυτό που χρειάζεται είναι να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον, τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αναφέρθηκε στις παραμέτρους πολιτικές, στρατιωτικές και άλλες, που δυσκολεύουν την σωστή κατανόηση του ενός από τον άλλον.

Ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι εντυπωσιάζεται κάθε φορά που επισκέπτεται την Τουρκία από το πόσο "δυτικός" είναι ο τουρκικός λαός και σχολίασε ότι και οι Τούρκοι που επισκέπτονται την Ελλάδα είναι βέβαιος ότι θα εντυπωσιάζονται από το πόσο "ανατολίτης" είναι ο ελληνικός λαός. "Γι' αυτό μοιάζουμε τόσο πολύ", είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Αργότερα σήμερα, ο κ. Πάγκαλος θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Χαγιατί Γιαζιτζί, που βρίσκεται και αυτός στη Σμύρνη για το συνέδριο των δημοσιογράφων.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...