sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς. Αδαμίδης: "Ψάχνουμε τον επόμενο"


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έβαλε τέλος στην τρίτη θητεία του στην ΑΕΚ, αποχωρώντας από την τεχνική της ηγεσία μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου. Αδαμίδης: "Είναι τελεσίδικη η παραίτηση, ψάχνουμε τον επόμενο".

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν άντεξε και θα περάσει το κατώφλι της πόρτας εξόδου της ΑΕΚ. Λίγο μετά τη
βαριά ήττα της Ενωσης από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Σέρβος προπονητής πήγε στη συνέντευξη Τύπου για ένα και μόνο ένα πράγμα: να ενημερώσει για την απόφασή του να δηλώσει παραίτηση, η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, έγινε αποδεκτή.
"Δεν υπάρχει νόημα να μιλήσω για το παιχνίδι. Εχω ενημερώσει τον πρόεδρο και τους ποδοσφαιριστές για την απόφασή μου. Παραιτούμαι. Τις επόμενες μέρες θα πούμε περισσότερα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου", αρκέστηκε να πει ο Ντούσκο και αποχώρησε από την αίθουσα, ρίχνοντας τους τίτλους τέλους της τρίτης θητείας του στην ΑΕΚ.


Αδαμίδης: "Είναι τελεσίδικη"
Από την πλευρά του, ο Σταύρος Αδαμίδης που βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό, απέφυγε τα πολλά λόγια μόλις γνωστοποιήθηκε η παραίτηση Μπάγεβιτς: "Είναι τελεσίδικη. Η ΑΕΚ από τη Δευτέρα ψάχνει προπονητή. Τον καλύτερο για την ομάδα", ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του.
Οσον αφορά στους ποδοσφαιριστές, ο Νάτσο Σκόκο τόνισε: "Η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη για κανένα. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να παραιτείται ο προπονητής. Δεν μας είπε τον λόγο που φεύγει. Πιστεύω αύριο (Δευτέρα) θα μας πει περισσότερα".
Για το ίδιο θέμα ο Νίκος Λυμπερόπουλος είπε: "Δεν περίμενα να παραιτηθεί. Η κατάσταση είναι λίγο περίεργη τώρα. Είναι μια εξέλιξη που δεν την περίμενε κανείς. Εμείς μένουμε, εμείς συνεχίζουμε. 'Η σκύβουμε το κεφάλι, ή συνεχίζουμε όλοι μαζί".

Επεισόδια έλαβαν χώρα μετά το τέλος του αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ πέταξαν καθίσματα και μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο και αποδοκίμασαν έντονα τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους παίκτες. Επίσης, στα αποδυτήρια υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Βασίλη Δημητριάδη.

www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...