sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με 2 μαθητές της!!



Παρενόχλησε σεξουαλικά όχι έναν αλλά δυο 16χρονους μαθητές της στο γυμνάσιο που εργαζόταν έστω και προσωρινά! Ο λόγος για την Hina Patel, μια 37χρονη δασκάλα που εργαζόταν ως αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Γυμνάσιο αρρένων του Merseyside, για διάστημα μερικών εβδομάδων καθώς απουσίαζαν οι μόνιμοι καθηγητές. Στο διάστημα αυτό, η 37χρονη κατηγορείται ότι δημιούργησε ερωτικό δεσμό με τους δυο 16χρονους.

Η 37χρονη, παρουσιάζεται από την ιστοσελίδα του σχολείου ως μια ευχάριστη επαγγελματίας που ωθούσε τους μαθητές της ν΄ ασχοληθούν με το σχολικό περιοδικό. Δεν φάνηκε όμως το ενδιαφέρον να περιορίζεται μόνο στο σχολικό περιοδικό και έτσι η Patel, που απολύθηκε το 2010 από το σχολείο επειδή υπήρχαν υποψίες εις βάρος της, κατηγορήθηκε μόλις χθες για σεξουαλική παρενόχληση, έπειτα από καταγγελία των γονιών των μαθητών στις αρχές.

Τα ονόματα των αγοριών που για νομικούς λόγους δεν έχουν γίνει γνωστά, λέγεται πως θα απομακρυνθούν από το σχολείο.

Σύμφωνα πάντως με το Βρετανικό σύστημα, αν και τ΄αγόρια έχουν φτάσει στην πρώτη ενηλικίωση, η διατήρηση σεξουαλικής σχέσης με άτομα κάτω των 18 ετών, αποτελεί εγκληματική παραβίαση ακόμα και αν είναι αμοιβαία.

Έτσι η 37χρονη καθηγήτρια θα «πληρώσει» τις αδυναμίες της που κατάφεραν να βγουν στη φόρα αφού θα εμφανιστεί τον επόμενο μήνα στο δικαστήριο, σε δυο δίκες, για κατάχρηση θέσης εμπιστοσύνης μέσω σεξουαλικής δραστηριότητας με παιδιά.

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...