sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Σκάνδαλο Siemens: Παζάρια στο παρα πέντε - Ποιά στελέχη τους θυσιάζουν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ


Τα παζάρια καλά κρατούν μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το ποιούς θα προτείνει να παραπεμφθούν σε προανακριτική τόσο από το εσωτερικό τους όσο και από το "αντίπαλο" κόμμα.

Ακόμα και σήμερα και ενώ θα έπρεπε στις 10.30 να έχει ξεκινήσει η συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συνεδρίαζαν κατά μόνας έως τις 12.45 με ονόματα να μπαίνουν και να βγαίνουν από τις λίστες. Εντύπωση προκαλεί οτι η εφημερίδα ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ αναφέρει χωρίς
περισσότερα στοιχεία οτι υπήρξε πρωην υπουργός που απείλησε με αυτοκτονία αν έβλεπε το όνομά του στις λίστες!

Σύμφωνα με τα τελευταία... παζάρια το ΠΑΣΟΚ φέρεται να προτείνει για το θέμα του ΟΣΕ τους κυρίους Χρίστο Βερελή, Τάσο Μαντέλη και Μιχάλη Λιάπη. Ξαφνικά μπαίνει το όνομα Τσοχατζόπουλου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες παραπεμπεται για το θέμα των ΠΑΤΡΙΟΤ.

Το ΠΑΣΟΚ παραπέμπει επίσης τον Γιώργο Αλογοσκούφη για τον αποκεφαλισμό Ζορμπά με την κατηγορία της επιχείρησης συγκάλυψης.

Επίσης, παραπέμπει τους κυρίους Βουλγαράκη, Παυλόπουλο, Μαρκογιαννάκη και ίσως το Βύρωνα Πολύδωρα.

Επίσης θα καταλογίζει πολιτικές ευθύνες στη Ντόρα Μπακογιάννη για την φυγή Καραβέλα στο εξωτερικό.

Η ΝΔ αναμένεται στο πόρισμά της να αναφερθεί στην δικαστική απόφαση για το Βατοπέδι, όπου ουσιαστικά τόσο ο εισαγγελέας όσο και το δικαστικό συμβούλιο αποφάνθηκαν οτι για την πριν το 2007 εποχή έχουν παραγραφεί όλες οι τυχόν ποινικές ευθύνες υπουργών, ενώ θα δηλώνει θετική στο να υπάρξει διερεύνηση για τους υπουργούς της ΝΔ μετα το 2007.

Ετσι, αναμένεται να μπουν στο στόχαστρο η τότε ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Προκόπης Παυλοπουλος και Χρήστος Μαρκογιαννάκης για την παραλαβη του C4I.

Θα στοχοποιήσει επίσης το σημερινό υπουργο Χρήστο Παπουτσή για την διαφυγή του στελέχους της Siemens, Γιούνγκ το Φθινόπωρο στο Εξωτερικό.

www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...