sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Βόμβα με Τζιμπούρ στο Λιμάνι

Από τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού! Από στιγμή σε στιγμή σκάει βόμβα Τζιμπούρ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην επιθετικός της Ενωσης έχει συμφωνήσει με τους πειραιώτες για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν για ακόμα δύο χρόνια. Μάλιστα, τούτη την ώρα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και εντός ολίγου αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από
τους πειραιώτες.
Από το πρωί της Δευτέρας (21/1) τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό φούντωσαν, ωστόσο από την ΠΑΕ διέψευδαν κατηγορητικά την φημολογία, τονίζοντας μάλιστα πως δεν θα ήθελαν να διαταραχθούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια της ομάδας εξαιτίας του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του γαλλοαλγερινού.
Τελικά η φημολογία αποδείχθηκε πως είχε βάση, αφού οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών ήταν προχωρημένες. Ο ποδοσφαιριστής είχε καλή πρόταση από την Χοφενχάιμ, αλλά δεν ήταν ζεστός να μετακομίσει στη Γερμανία και είχε εξουσιοδοτήσει τρεις μάνατζερ για να του βρουν την καλύτερη πρόταση στην Ελλάδα.
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έδειξαν ενδιαφέρον, αλλά ο Ολυμπιακός φαίνεται πως τελικά έκανε την καλύτερη πρόταση. Ο Τζιμπούρ έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αυτή την ώρα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Αυτό προβλέπει την εξάμηνη συμφωνία του παίκτη με τον Ολυμπιακό, με οψιόν για να ανανεωθεί το συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια. Η είδηση επιβεβαιώνεται πλέον και από την ΠΑΕ, ενώ μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (21/1) αναμένεται να εκδοθεί και η επίσημη ανακοίνωση.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Τζιμπούρ παρέκαμψε τον εκπρόσωπό του, Γιάννη Λυπημένο, που τον εκπροσωπούσε από όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα. Η συνεργασία του γαλλοαλγερινού με τον μάνατζερ έληξε το πρωί της Παρασκευής (21/1) και οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία με το νέο μάνατζέρ του.
 
 
www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...