sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Προτάσεις να περάσεις καλά με 0 ευρώ! PDF Εκτύπωση E-mail

Δεν χρειάζεται να έχεις γεμάτη την τσέπη για να περάσεις καλά! Σου προτείνουμε τις πιο διασκεδαστικές προτάσεις χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ!

ΘΕΑΤΡΟ
Η θεία Βιβή
Μία γκαρσονιέρα στην Κυψέλη, μία θεία κατάσκοπος της Intelligence service στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ένα θεραπευτήριο της αύρας στην Αυστρία συνθέτουν μία αλληγορία για την αληθινή ζωή και τη μίμηση, την πραγματικότητα και το θέατρο, την μνήμη και τις μαύρες τρύπες της ιστορίας, την ιδιοκτησία και την απώλεια. Βασισμένη στην παρωδία και στο χιούμορ, η παράσταση που παίζεται στην ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ / ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ έχει την ιδιαιτερότητα ότι εκτός από την ηθοποιό Σταματίνα Παπαμιχάλη συμμετέχουν και αληθινά πρόσωπα, η κυρία Lela Gruber κ.α.
Συντελεστές της παράστασης
Σκηνοθεσία: Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου
Εγκατάσταση στο χώρο - κουστούμι: Χριστίνα Παπαγεωργίου
Παίζει: Σταματίνα Παπαμιχάλη
Συμμετέχει: η κυρία Lela Gruber
Κυριακή: 19:00, Πέμπτη, Παρασκευή,Σάββατο, Δεύτερα: 21:15
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Γκαρσονιέρα
Δροσοπούλου 17Α, Κυψέλη, Τηλ: +306979628045


ΕΚΘΕΣΗ
nonlinear computational design strategies apomechanes by ahylo lab
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2011, και παρουσιάζει επιλεγμένα έργα απο τα εργαστήρια αρχιτεκτονικής σύνθεσης apomechanes 2009 και 2010. Το apomechanes είναι ένα διεθνές εντατικό εργαστήριο αρχιτεκτονικής σύνθεσης μέσω υπολογιστή, που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στην Αθήνα. Το εργαστήριο είναι αφιερωμένο στην προώθηση τεχνικών και εννοιών των αλγοριθμικών διεργασιών, ως μέσο για το σχεδιασμό και την κατασκευή.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Διεύθυνση: Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
Πληροφορίες Ιδρύματος 210-3418550

ΒΟΛΤΑ
Το Πεδίον του Άρεως είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια πάρκα της Αθήνας. Το νέο πρόσωπο του πάρκο είναι πολύ πιο φιλόξενο και πολύ πιο... ευρωπαικό, έτοιμο να δεχτεί όλες τις ηλικίες. Το άλσος του σχεδιάστηκε το 1934 με σκοπό να τιμηθούν οι Ήρωες της Επανάστασης του 1821, γι΄ αυτό και είναι διακοσμημένο με τις μαρμάρινες προτομές των 21 ηρώων κατά μήκος της λεγόμενης οδού Αγωνιστών του 21. Σήμερα η εικόνα του είναι πολύ διαφορετική από ότι πιστεύεις και φυσικά είναι εντελώς ασφαλές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Το Booze Cooperativa φιλοξενεί την πρώτη ατομική έκθεση φωτογραφίας του ευρηματικού καλλιτέχνη Guram Chachanidze με τίτλο 'Stranger'. Η ξενοφοβία είναι μια εμμονή του φόβου για οτιδήποτε ξένο, άγνωστο, ασυνήθιστο, μη αποδεκτό στην κοινή αντίληψη και κατά συνέπεια εχθρικό και επικίνδυνο προς εμάς. Σύνορα, θρησκεία, ταμπού, σεξουαλικές προτιμήσεις, είναι ικανοί λόγοι για να δημιουργηθεί 'αποξένωση'.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57,� 2114000863
Καθημερινά, 14:00 – 22:00

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Σου αρέσουν τα αυτοκίνητα αντίκες; Οι Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου θα παρουσιάσουν στο Καλλιμάρμαρο την εντυπωσιακή τους συλογή και θα μας ταξιδέψουν σε άλλες δεκαετίες πάνωσ ε 4 ρόδες.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Παναθηναϊκό Στάδιο, Αρδηττός λόφος, Κυριακή. 16/1, 9.30 π.μ.-1 μ.μ.
tlife.gr
angelz.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...