sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Έβλεπε τηλεόραση 3 μέρες δίπλα στη μητέρα της χωρίς να καταλάβει πως ήταν νεκρή!





Ζούσε επί τρεις μέρες δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας της χωρίς να καταλάβει πως ήταν νεκρή! Ο λόγος για μια 38χρονη ψυχικά άρρωστη γυναίκα στο Πυργί της Χίου που όντας πλήρως εξαρτημένη από τη μητέρα της και χωρίς να έχει και ιδιαίτερη αίσθηση με την πραγματικότητα, δεν κατάλαβε πως η μητέρα της είχε ξεψυχήσει δίπλα της.

Σύμφωνα με το Πατρίδα TV, οι πρώτες ανησυχίες για την τύχη των δύο γυναικών ήρθαν από τη στιγμή που τις αναζητούσε στο τηλέφωνο η άλλη κόρη της 62χρονης στην Αθήνα. Δεδομένου ότι και οι γείτονες δεν είχαν δει τις δύο γυναίκες για περίπου τρεις ημέρες, η κόρη της 62χρονης στην Αθήνα ειδοποίησε τους άνδρες του Αστυνομικού τμήματος Καλαμωτής.

Μόλις οι αστυνομικοί έφθασαν στο χώρο και παραβίασαν την πόρτα, είδαν μπροστά τους την 62χρονη πεσμένη νεκρή στο πάτωμα και την 38χρονη κόρη της να βλέπει τηλεόραση χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι είναι νεκρή η μητέρα της.

Ο γιατρός που προσήλθε στο σημείο έκανε λόγο για θάνατο που προήλθε από παθολογικά αίτια, ενώ -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του- πρέπει να είχε επέλθει τρεις ημέρες πριν καθόσον η κατάσταση και η μυρωδιά που επικρατούσε στο σπίτι ήταν αφόρητη.

Η σωρός της 62χρονης μεταφέρθηκε στο Σκυλίτσειο για νεκροψία- νεκροτομή ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η 38χρονη κόρη της που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Παράλληλα οι αρχές αναζητούν τους πλησιέστερους συγγενείς της 38χρονης που θα μπορέσουν να αναλάβουν την φροντίδα της κοπέλας.

stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...