sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Νέα στοιχεία με δεύτερη ανήλικη «καίνε» τον Μπερλουσκόνι



Η εισαγγελία του Μιλάνου απέστειλε στην βουλή της Ρώμης νέο φάκελο, διακοσίων είκοσι επτά σελίδων, με στοιχεία, τηλεφωνικούς διαλόγους και μαρτυρίες σε βάρος του Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Πιο αναλυτικά, η κύρια «κατήγορος» του μεγιστάνα- πρωθυπουργού, φέρεται να είναι η Νικόλ Μινέττι, που έχει λάβει κλήση σε απολογία για σύμπραξη σε προαγωγή της πορνείας. Σε τηλεφωνικούς της διαλόγους η Μινέττι, αναφερόμενη στον «Καβαλιέρε», ακούγεται να λέει: «τώρα κάνει ότι δεν με γνωρίζει και δεν απαντά στα τηλέφωνα, αλλά θα περιμένω να πάρει εκείνος, διότι είμαι σίγουρη ότι φοβάται και θέλει μόνο να σώσει τα οπίσθιά του...».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, στα χαρτιά των δικαστικών του Μιλάνου γίνεται λεπτομερής αναφορά σε δώρα, κυρίως σε τιμαλφή, που ο «μίστερ TV» φέρεται να έστειλε σε καλλονές που συναναστράφηκε.

Σε ότι αφορά, απευθείας, την μαροκινή Ρούμπι, η εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα, προσθέτει ότι στο σπίτι της, οι αστυνομικοί βρήκαν γραπτές σημειώσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο Ιταλός πρωθυπουργός της έχει δώσει, έως τώρα, πάνω από διακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Από τα τελευταία αυτά στοιχεία, σύμφωνα με την εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα, το μοντέλο Ίρις Μπεράρντι, φέρεται να πέρασε την νύχτα στην βίλα του ΄Αρκορε, πριν ενηλικιωθεί.

Κάτι που ενισχύει το σενάριο για δεύτερη ανήλικη, που μπορεί να είχε «εκ του σύνεγγυς επαφές με τον Καβαλιέρε».

Η Ίρις Μπεράρντι, η οποία χαρακτηρίζεται από τους ερευνητές «γνωστή πόρνη» και έχει γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 1991, ήταν ανήλικη, όταν μετέβη σε τουλάχιστον δύο κατοικίες του Καβαλιέρε, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2009, σύμφωνα με τα έγγραφα που επικαλείται το πρακτορείο και τα οποία βασίζονται στο γεωγραφικό εντοπισμό του κινητού τηλεφώνου της κοπέλας.

Εκτός από την κατηγορία για σεξουαλικές σχέσεις έναντι αδράς χρηματικής αμοιβής με ανήλικη, ο Μπερλουσκόνι είναι επίσης ύποπτος για κατάχρηση του αξιώματός του, επειδή επενέβη, για να αφεθεί ελεύθερη η Ρούμπι, όταν συνελήφθη για κλοπή τον Μάιο του 2010 στο Μιλάνο.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε νέες του δηλώσεις, τονίζει ότι «πρόκειται μόνο για λάσπη», και δείχνει σίγουρος ότι «θα καταφέρει και πάλι να ξεπεράσει και αυτή την δύσκολη φάση, όπως συνέβη ήδη με τόσες άλλες».


stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...