sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Παραιτήθηκε ο Κούπερ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αρη αποτελεί ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ από το βράδυ της Τρίτης (18/1), καθώς ο αργεντίνος υπέβαλε την παραίτησή του.


Ο Κούπερ συναντήθηκε με τους διοικούντες του Αρη και τους εξήγησε πως θέλει να φύγει καθώς τα αποτελέσματα της ομάδας δεν είναι τα επιθυμητά, τονίζοντας πως η απομάκρυνσή του θα βοηθήσει
στην αγωνιστική ανάταση του συλλόγου.
Η ανακοίνωση αναφέρει: "ΠΑΕ ΑΡΗΣ γνωστοποιεί την παραίτηση του  Έκτορ Ραούλ Κούπερ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Αργεντίνος τεχνικός πραγματοποίησε την παρακάτω δήλωση στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ:
"Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση και για την στήριξη που μου παρείχαν καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας. Παρόλα αυτά μετά τα άσχημα αποτελέσματα, το καλύτερο για την ομάδα είναι η αποχώρησή μου.
Η απόφαση μου αυτή πιστεύω ότι θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας. Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη παρά τις επίμονες πιέσεις και προσπάθειες των διοικούντων της ομάδας να με μεταπείσουν να παραμείνω στον ΑΡΗ. Εύχομαι στον ΑΡΗ κάθε επιτυχία και υλοποίηση όλων των στόχων του".
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ από την πλευρά της θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ για την μέχρι τώρα προσφορά του στον σύλλογο και να του ευχηθεί κάλή συνέχεια στην καριέρα του".

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...