sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Εδεσε Μιραλάς ο Ολυμπιακός

Τέλος στο σίριαλ Κέβιν Μιραλάς έβαλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς ενεργοποίησε την οψιόν, που είχε συμφωνηθεί με την Σεντ Ετιέν, αποκτώντας ολοκληρωτικά τα δικαιώματα του 23χρονου. Ως εκ τούτου, ο βέλγος θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια.Από την στιγμή που ο Μιραλάς άρχισε να εντυπωσιάζει αγωνιζόμενος με τα χρώματα του
Ολυμπιακού, η διοίκηση ξεκίνησε άμεσα τις διαπραγματεύσεις τόσο με την Σεντ Ετιέν όσο και με τον εκπρόσωπο του 23χρονου για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.
Η υπόθεση είχε πολλά επεισόδια με τον ατζέντη του να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Μιραλάς ώστε να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο για τον πελάτη του.
Επειδή όμως οι επιτελείς του Ολυμπιακού δεν βρήκαν την χρυσή τομή  με τον Κριστόφ Ενροτό, αποφάσισαν να παρακάμψουν τον μάνατζερ και να ενεργοποιήσουν την οψιόν, που είχε συμφωνηθεί με τον Σεντ Ετιέν.
Αυτή προέβλεπε την απόκτηση του Μιραλάς με 2,5 εκ. ευρώ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σήμερα Πέμπτη (27/1) η ΠΑΕ ενεργοποίησε την οψιόν, προχωρώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες στο πλαίσιο της σχετικής συμφωνίας της με τη γαλλική ομάδα.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις, το σίριαλ Μιραλάς λαμβάνει τέλος και ο 23χρονος επιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά για ακόμα τρία χρόνια. Από ότι φαίνεται πάντως, η ρήτρα των 4,2 εκ. ευρώ παραμένει και όποια ομάδα επιθυμεί το καλοκαίρι θα μπορεί να δαπανήσει αυτά τα χρήματα για να κάνει δικό της τον παίκτη.
Εκτός κι αν μέχρι τότε ο Ολυμπιακός καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του βέλγου και αναπροσαρμόσει το συμβόλαιό του.

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...