sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Βρέθηκε κρυμμένος θησαυρός σε νοσοκομείο της Πάτρας



Μπροστά σε έναν κρυμμένο θησαυρό βρέθηκαν οι υπάλληλοι του Καρμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, ψάχνοντας στα παλιά αρχεία του νοσηλευτηρίου. Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι οι οποίοι πραγματοποιώντας έλεγχο στα αρχεία του νοσοκομείου, ύστερα από σχετική εντολή του διοικητή Γ. Γιαννακόπουλου, βρήκαν τα κλειδιά μιας τραπεζικής θυρίδας αλλά και τίτλους ιδιοκτησίας μετοχών αξιόγραφων και οικοπέδων, που περιήλθαν στην κατοχή του Καραμανδάνειου από δωρεές.

Όπως αποκαλύπτει ο «Κόσμος», πριν από λίγο καιρό ο διοικητής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Γιάννης Γιαννακόπουλος έδωσε εντολή να ερευνηθεί όλο το υπόγειο του αρχείου του νοσηλευτικού ιδρύματος. Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας βρέθηκαν τόσο τα κλειδιά μιας τραπεζικής θυρίδας όσο και οι τίτλοι ιδιοκτησίας μετοχών, αξιόγραφων, αλλά ακόμη και οικοπέδων που ανήκουν από διαθήκες και δωρεές στο Καραμανδάνειο.

Σε ό,τι αφορά τη θυρίδα, σύμφωνα με τα έγγραφα κατάθεσης που βρέθηκαν, βρίσκεται σε τραπεζικό κατάστημα της Πάτρας και περιέχει -μεταξύ άλλων- 323 χρυσές λίρες παλαιάς κοπής (περίπου 240 ευρώ αξίας η κάθε μία) καθώς και μετοχές αγνώστου ύψους και αξίας της πάλαι ποτέ κραταιάς Ιονικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Μάλιστα προκειμένου να εξακριβωθεί η αξία των μετοχών αλλά και να διερευνηθεί ο τρόπος εξαργύρωσή τους, έχει διορισθεί ήδη με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, πληρεξούσιος δικηγόρος και παράλληλα έχει σταλεί σχετικό έγγραφο στην Τράπεζα της Ελλάδος. Σε ό,τι αφορά ακίνητα (σπίτια και οικόπεδα) που βρέθηκαν ότι ανήκουν στο Καραμανδάνειο από διαθήκες και δωρεές, ήδη αυτά ταυτοποιούνται, χωρίς ευτυχώς μέχρι στιγμής να έχουν διαπιστωθεί καταπατήσεις από τρίτους.

Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ο διοικητής του ιδρύματος, εάν η περιουσία του νοσοκομείου αξιοποιηθεί τότε το νοσηλευτικό ίδρυμα από παθητικό που ήταν μέχρι πριν λίγους μήνες σε ότι αφορά τους ισολογισμούς του, θα μετατραπεί σε ενεργητικό με θετικά αποθέματα.


stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...