sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

"Τρεμοπαίζει" ο πυρσός


Την Πέμπτη παρουσιάζεται το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας που να σημάνει αντίστοιχα τέλος εποχής για το «γαλάζιο» λογότυπο με τον πυρσό. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες υπαγορεύουν πως το νέο logo της κεντροδεξιάς παράταξης θα διέπεται από το μπλε και το πορτοκαλί.
Η αλλαγή στο λογότυπο αποσκοπεί στο να σημάνει την ανανέωση στο κόμμα που συνοδεύεται από τη μετακίνηση των γραφείων στη Λεωφόρο Συγγρού αλλά και την παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας. Αέρας ανανέωσης στη ΝΔ; Στην ουσία να δούμε…
Όσον αφορά το νέο λογότυπο, το οποίο θα σηματοδοτεί τη μετάβαση της ΝΔ στην εποχή του Αντώνη Σαμαρά θα είχε ως βασικά χρώματα το μπλε και το πορτοκαλί. Ωστόσο, το εξόχως διαφορετικό θα είναι η απουσία του πυρσού.
Αρκετοί είναι αυτοί που επικροτούν την απόφαση για… λίφτινγκ αλλά υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που αντιδρούν με την «ανανέωση» καθότι υποστηρίζουν πως η ΝΔ θα χάσει ένα σημαντικό κομμάτι της «ταυτότητάς» της.
Σημαντικό είναι το ότι την ίδια ημέρα, παρουσιάζεται η νέα ιστοσελίδα του κόμματος. Είναι ξεκάθαρο στους κύκλους πως ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσει μεγάλη βαρύτητα στην αξιοποίηση του διαδικτύου. Σκοπός είναι η ιστοσελίδα να καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη, να έχει εύκολο χειρισμό και να δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να εκφράσουν τη γνώμη τους.
Ευχής έργον να υπάρξει ουσιαστική ανανέωση και όχι στα… χαρτιά και στο ίντερνετ. Αυτό ζητάει η δημοκρατία.


stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...