sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

'Αρση του ασύλου στην Νομική

19:20 O Υπουργός Εσωτερικών ενημερώνει όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για όλες τις εξελίξεις.

19:15 Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα με τον υπουργό Χρήστο Παπουτσή, μετά την απόφαση της πρυτανείας για άρση του ασύλου. Zήτησε να μην ασκηθεί βία κατά των μεταναστών που βρίσκονται στη Νομική. Η κυβέρνηση έχει τρόπο και πρέπει να ικανοποιήσει τα άμεσα δίκαια αιτήματά τους.

Η Αλέκα Παπαρήγα προειδοποίησε ότι αν η κυβέρνηση χρησιμοποιήσει την κρατική καταστολή κατά
των θυμάτων μεταναστών, δεν θα έχει μόνο την ευθύνη για αυτή την αποτρόπαια πράξη αλλά και για τις συνολικές παρενέργειες που θα δημιουργήσει.

19:12 "Μπαρούτι" μυρίζει η κατάσταση στην Νομική. Απ εξώ βρίσκονται μέλη του Φόρουμ, άνδρες των ΕΚΑΜ, οι Πρυτανικές αρχές, Εισαγγελείς αλλά και πολιτικοί όπως οι κύριοι Αλαβάνος και Δρίτσας.

19:03 Σε εξέλιξη η σύσκεψη στην βουλή για την Νομική. "Δεν κάνουμε ασκήσεις αυταρχισμού πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και δεν αφορά την συνολική μεταναστευτική πολιτική.

Βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματέυσεις για εκτόνωση της κρίσης και να αποχωρήσουν αυτοβούλως οι παράνομοι μετανάστες" τόνιζαν κυβερνητικά στελέχη. Ο Πρωθυπουργός που βρίσκεται στο Νταβός ενημερώνεται διαρκώς.

18:50 Ανδρες των ΕΚΑΜ με πλήρης εξαρτήσεις έκαναν την εμφάνιση τους στην Νομική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...