sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Διότι δε συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις. Αίσχος

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ με αγανάκτηση και οργή καταγγέλλει το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ που επέβαλε ποινή 10μηνης διαγραφής από την ΕΣΗΕΜ-Θ στη δημοσιογράφο του Ριζοσπάστη Άννα Ανανιάδου επειδή στις 17/12/2009 απήργησε!!! Συμμετέχοντας στην 24ωρη πανεργατική απεργία που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, αλλά και για το λόγο ότι συμμετείχε
σε συμβολική παρέμβαση που έκαναν απεργοί τότε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3 απ΄ όπου μετέδωσαν τις διεκδικήσεις της απεργιακής κινητοποίησης.
Η πλειοψηφία της ΕΣΗΕΜ-Θ στην πρεμούρα της να υπηρετήσει απόλυτα κυβέρνηση και εργοδοσία και τις αντιλαϊκές – αντεργατικές επιλογές τους, αλλά και για να δώσει τα διαπιστευτήριά της σε όλους αυτούς, αποβάλλει το όποιο φύλλο συνδικαλιστικής συκής έχει και μεταβάλλεται απροκάλυπτα στο χειρότερο διώκτη των μελών της. Προβαίνει έτσι σε μια ακραία, αυταρχική, τρομοκρατική ενέργεια και διαμηνύει σε όλα τα μέλη της ότι δε μπορούν να έχουν το δικαίωμα να απεργούν με άλλους φορείς και ιδιαίτερα με το ΠΑΜΕ, όταν η ίδια αδρανεί και με την απραξία της στηρίζει την κυβέρνηση !!! Αναμασά όλη την κυβερνητική προπαγάνδα περί ελευθεροτυπίας, που τάχατες θίχτηκε από τη συνεπή αγωνιστική στάση της δημοσιογράφου, ενώ η ίδια (η ΕΣΗΕΜ-Θ) με την αποσιώπηση και κατασυκοφάντηση των αγώνων προάγει την ελευθερία.
Μετά από όλα αυτά τα μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ και γενικότερα εύλογα κατανοούν ότι «άμα έχουν τέτοιους φίλους, τέτοια συνδικαλιστικά όργανα, τι τους θέλουν τους εχθρούς». Γι΄ αυτό θα δώσουν την πρέπουσα απάντηση και σε αυτήν την πλειοψηφία της διοίκησης της ΕΣΗΕΜ-Θ και στα αφεντικά της, στην κυβέρνηση, στην Ε.Ε., στο κεφάλαιο, στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, δυναμώνοντας το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, το ΠΑΜΕ. Η μαζική, δυναμική συμμετοχή τους με τα μπλόκα του ΠΑΜΕ στη νέα απεργιακή κινητοποίηση στις 10 Φλεβάρη θα ‘ναι μια πρώτη καλή απάντησή τους.
Η Εκτελεστική Γραμματεία

www.pamehellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...