sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Υπουργοί του ΠΑΣΟK και της ΝΔ εμπλέκονται με τη Siemens

Θα αναφέρονται στο πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής

Αναφορά σε ονόματα πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στο πόρισμα της Εξεταστικής για τη Siemens, προαναγγέλλει ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Τζαβάρας.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Βήμα 99,5» ο κ. Τζαβάρας σημείωσε ότι «θα υπάρχουν ονόματα, γιατί
ακριβώς τα ονόματα αυτά έχουν σχέση με πράξεις ή παραλήψεις οι οποίες εκδηλώθηκαν στην διαχείριση της πιο σοβαρής υπόθεσης που υπάρχει πράγματι σκάνδαλο, και μάλιστα σκάνδαλο πολιτικό και οικονομικό». Διευκρίνισε, όμως, πως «τα ονόματα δεν έχουν την έννοια της παραπομπής, δεν παραπέμπουμε κανέναν».

Πρόσθεσε ότι «δεν πρέπει να προκαλούμε σύγχυση, γιατί έχουμε καλλιεργήσει στον κόσμο την εντύπωση ότι από αυτό το πόρισμα ξαφνικά θα υπάρξουν αθρόες παραπομπές, θα στηθούν Ειδικά Δικαστήρια, δεν είναι δικιά μας δουλειά αυτή. Να πληρώσουν οι ένοχοι -ναι, συμφωνώ-, να πληρώσουν αυτοί που έχουν βλάψει το δημόσιο συμφέρον, αλλά με βάση τις ισχύουσες διαδικασίες.

Δεν έχουμε καμία αρμοδιότητα να παραπέμψουμε. Η παραπομπή γίνεται με βάση το Σύνταγμα, τον κανονισμό της Βουλής, και τον νόμο περί ποινικής ευθύνης υπουργών με πρόταση κατηγορίας την οποία υπογράφουν 30 βουλευτές και στην οποία πρέπει να αναφέρουν τα στοιχεία αξιόποινης πράξης που αποδίδουν σε υπουργό ή υφυπουργό καθώς και τον αριθμό της διάταξης που έχει παραβιαστεί».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...