sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ο Πάγκαλος άνοιξε "πόλεμο" στα blogs


Στο στόχαστρο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, αυτή τη φορά βρέθηκαν τα blogs. Χαρακτηρίζοντας ορισμένα εξ αυτών χυδαία, έκανε λόγο για ανάγκη νομοθετικού πλαισίου, ώστε να μη δημοσιεύεται οτιδήποτε χωρίς τις συνέπειες του νόμου.

Με αφορμή τα αρνητικά για το πρόσωπό του δημοσιεύματα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Καθημερινή», έβαλλε κατά του Θέμου Αναστασιάδη και ορισμένων ιστοσελίδων που έχουν, όπως επισήμανε, μετατραπεί σε χυδαιογραφήματα με
απειλές εγκληματικού χαρακτήρα, ανακατεμένες με πολιτικές διαπιστώσεις.
«Είναι γνωστό ποιοι έχουν τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και δεν μπορούν αυτοί οι κύριοι να δημοσιεύουν ό,τι ήθελε προκύψει, χωρίς τις συνέπειες του νόμου. Χρειάζεται επειγόντως ένα νομοθετικό πλαίσιο και να υπάρχει σε αυτά τα blogs-εφημερίδες τουλάχιστον ένας υπεύθυνος κατά το νόμο», σημείωσε.
Σε ό,τι αφορά το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», που αναφερόταν στην παραμονή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και της οικογένειάς του σε πολυτελές ξενοδοχείο την παραμονή Πρωτοχρονιάς, σημείωσε ότι το «Πρώτο Θέμα» συνηθίζει αυτή τη δημοσιογραφία.
«Εν προκειμένω πρέπει να αποδείξει όσα αναληθή δημοσίευσε. Διότι η συγκεκριμένη επίθεση στράφηκε κατά της προσωπικής και οικογενειακής μου αξιοπρέπειας και τιμής και θα κριθεί νομικά. Βεβαίως. Διότι είναι ψευδή όλα αυτά που εγράφησαν και γιατί, όταν γράφεις ψέματα, πρέπει να έχει τη φιλοτιμία να τα διορθώνεις», επισήμανε.
Σημείωσε, τέλος, ότι δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της κακοήθειας στην επίθεση που δέχτηκε. «Δημοσιεύθηκαν πλαστές φόρμες κρατήσεων, κατασκευασμένο μενού που ουδέποτε φάγαμε και άλλα τόσα άθλια που εκθέτουν την βορβορώδη ψυχή εκείνων που τα γράφουν στην κοινή χλεύη. Πήρα εκατοντάδες mail από πολίτες που μου εξέφρασαν τη συμπάθειά τους, όπως είχα λάβει και χιλιάδες υποστηρικτικά μετά τη φράση μου "όλοι μαζί τα φάγαμε" με επικρίσεις, μάλιστα, επειδή δεν είπα κι άλλα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...