sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Όργια με φοιτητές και 50άρα στην Πάτρα



Όργια sex με φοιτητές οργανώνει 50άρα στην Πάτρα. Το νέο διαδίδεται με ταχύτητα και παρέες φοιτητών περνάνε από το σπίτι της για μια γρήγορη.. επίσκεψη.
Μετά τις βίζιτες με φοιτήτριες σε γνωστό τσοντο-site, νέο ροζ σκάνδαλο διαδίδεται από στόμα σε στόμα μεταξύ γνωστών και φίλων στην Πάτρα. Πρόκειται για μια 50άρα γυναίκα από το νομό Ηλείας που την «βρίσκει» με φοιτητές και έχει
μετατρέψει το διαμέρισμα της σε ιδιωτικό sex studio.
Η άτακτη 50άρα μένει σε πολυσύχναστη πολυκατοικία στη συνοικία Αγίου Διονυσίου της Πάτρας. Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Κόσμος, η γυναίκα μένει σε διαμέρισμα της περιοχής και έχει πάθος με τους φοιτητές, όπως λένε οι γείτονες της. Στο σπίτι της μπαινοβγαίνουν νεαροί, ενώ οι θόρυβοι από το διαμέρισμα μαρτυρούν τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα μέσα σ’ αυτό. Ερωτικά μαθήματα, παιχνίδια ρόλων, ομαδικά όργια, η έμπειρη γυναίκα έχει εξελιχθεί σε καθηγήτρια του sex επιβεβαιώνοντας το ρητό «η γριά κότα έχει το ζουμί».
Η μανία της 50άρας με τους φοιτητές είναι τόσο μεγάλη που δεν κάνει και πολλές διακρίσεις. Αρκεί οι νεαροί να είναι νοστιμούληδες και πάνω από όλα.. φοιτητές. Προτιμά δε αυτούς που προέρχονται από άλλες πόλεις ώστε να μην έχει μπλεξίματα με γονείς και οικογένεια.
Το νέο για 50άρα-φοιτητές έχει διαδοθεί σε αρκετές σχολές του πανεπιστημίου Πατρών. Κάποιοι φοιτητές φέρνουν μάλιστα στο διαμέρισμα και τους φίλους τους για να γνωρίσουν την «καυτή» πενηντάρα και την περιποίηση της.
Οι γείτονες της μεγάλης πολυκατοικίας είναι ενοχλημένοι από το πέρα-δώθε των φοιτητών και τα όργια σεξ δίπλα στο σπίτι τους και ψάχνουν τρόπο να ξεφορτωθούν την ασυγκράτητη 50άρα. Όπως χαρακτηριστικά λένε, η γυναίκα αυτή δεν αφήνει τίποτα ανεκμετάλλευτο, όποιο αγοράκι κυκλοφορεί γύρω της το τσακώνει. Είναι δε τόσο γλυκιά μαζί τους όταν τους υποδέχεται στην πόρτα που αναμφίβολα οι φοιτητές περνάνε καλά.
http://www.fimes.gr/2010/09/orgia-foitites/

3 σχόλια:

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...