sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Εθνική: Νοκ άουτ ο Σπυρόπουλος, χτύπησε και ο Τοροσίδης!



Και ξαφνικά... διπλός πονοκέφαλος προέκυψε για τον Φερνάντο Σάντος ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τρίτης με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ, αφού τραυματίστηκαν Τοροσίδης και Σπυρόπουλος (ο δεύτερος μάλιστα τέθηκε νοκ άουτ).


Ο Βασίλης Τοροσίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της πρώτης (και... τελευταίας επί ελληνικού εδάφους) προπόνησης, ενόψει του παιχνιδιού της Τρίτης. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο 25χρονος μεσοαμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό.

Ο Τοροσίδης, προφανώς και θα ακολουθήσει την αποστολή στο Ζάγκρεμπ, πλην όμως τα οριστικά συμπεράσματα για την κατάστασή του, αλλά και ο βαθμός ετοιμότητάς του για την αναμέτρηση του «Μάξιμιρ» θα φανεί στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (6/9) που θα γίνει στο γήπεδο, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Το δεύτερο και σοβαρότερο πρόβλημα έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Νίκου Σπυρόπουλου, ο οποίος μάλιστα ήρθε λίγο πριν από την ολοκλήρωση της προπόνησης.

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, σε μια σύγκρουσή του με τον Μήτρογλου, έπαθε τράβηγμα στον έσω πλάγιο του αριστερού γόνατου και τέθηκε νοκ άουτ από το παιχνίδι με τους Κροάτες.

Σε πρώτη φάση, θέμα αντικατάστασής του δεν τίθεται, οπότε ο παίκτης που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας στην αναμέτρηση του Ζάγκρεμπ θα αποτελεί λύση εκ των έσω. Συνεπώς, είτε θα επιλεγεί ο Γιώργος Τζαβέλλας, είτε θα μετατοπισθεί ο Λουκάς Βύντρα.



www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...