sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Προσωπικό του δήμου Λαρισαίων σε προεκλογικές εργασίες

Στην ανακοίνωση η παράταξη του Γ. Σάπκα αναφέρει τα εξής: “Φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Αδιάψευστος μάρτυρας το φωτογραφικό στιγμιότυπο που κατέγραψε περαστικός δημότης και μας παρέδωσε, αγανακτισμένος, προς δημοσίευση.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης στην προσπάθειά του να αποπερατώσει και να εγκαινιάσει το εκλογικό του κέντρο χρησιμοποίησε μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου κατά παράβαση κάθε νομοθεσίας και δεοντολογίας.


Στην εν λόγω φωτογραφία φαίνεται καθαρά το μηχάνημα του Δήμου Λαρισαίων, το οποίο, προφανώς, δεν έκανε εθιμοτυπική επίσκεψη στο δήμαρχο για να του ευχηθεί καλή επιτυχία.


Πως μπορεί ο πολίτης να πιστέψει τους λόγους και τις δηλώσεις για «ορθή λειτουργία του δήμου», για «διαφανείς διαδικασίες», ή για «αξιοκρατικές ενέργειες», και άλλους πλείστους τέτοιους επιθετικούς προσδιορισμούς, που κατά κόρον χρησιμοποιεί ο κ. Τζανακούλης;


Για μια ακόμα φορά ο κ. Τζανακούλης επιχειρεί να υποτιμήσει τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας και να υπογραμμίσει ότι δεν νοιάζεται για τέτοια σχόλια.Η παράταξη του, «Λάρισα – Πόλη του Αύριο», μήπως επιτέλους ήρθε ο καιρός να γίνει η παράταξη του χθες;


Το «σύστημα Τζανακούλη» καταρρέει. Η αδιαφάνεια, η ρουσφετολογία, η αρχή του ενός ανδρός, μετά από 12 χρόνια πορείας κλείνουν τον κύκλο τους στις 7 Νοεμβρίου.


Πηγή: www.kosmoslarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...