sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Είδε τον πατέρα της να ασελγεί σε 5χρονο κοριτσάκι και τον κατήγγειλε

Μια δίκη που σοκάρει στο Τριμελές Εφετείο Χαλκίδας

Καταπέλτης όπως αποκαλύπτει το "crimes on air" ήταν στην κατάθεση της, εναντίον του ίδιου της του πατέρα, γυναίκα τηλεοπτική παραγωγός που ανέφερε στο Τριμελές Εφετείο Χαλκίδας ότι αντίκρυσε τον γονέα της να παρασύρει πεντάχρονο κοριτσάκι και να ασελγεί σε βάρος του. Οι δικαστές "πάγωσαν" απο την περιγραφή της κόρης που σε ηλικία 17 ετών αναγκάστηκε να φύγει απο το πατρικό της σπίτι στην Εύβοια, εξαιτίας αντίστοιχης εγκληματικής συμπεριφοράς που έδειχνε ο πατέρας της απέναντι σε μικρότερες ξαδέλφες της, που σήμερα όπως χαρακτηριστικά είπε: "...το έχουν ξεπεράσει και έχουν κάνει δική τους οικογένεια".
Εκτός απο τον πατέρα που κατηγορείται για ασέλγεια, στο εδώλιο κάθεται η μητέρα του πεντάχρονου που είναι απο την Αλβανία, αλλά και η μεγαλύτερη 18χρονη κόρη της. Η μητέρα μάλιστα με οικονομικά ανταλλάγματα φέρεται να ανεχόταν, ο κατηγορούμενος να ασελγεί και σε βάρος της 18χρονης, που με τη σειρά της δεν είχε καταγγείλει τον ηλικιωμένο όταν τον έβλεπε να κάνει ποινικά κολάσιμες πράξεις στην πεντάχρονη αδελφή της.
Η παραγωγός ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας, κατείγγειλε πέρυσι τον Μάιο τον πατέρα της όταν τον βρήκε να ασελγεί μέσα στο σπίτι του σε βάρος της μικρής κορούλας. Η μητέρα απο την Αλβανία εργαζόταν στο σπίτι ως οικιακή βοηθός.
Στο δικαστήριο μάλιστα ακούστηκε μια συγκλονιστική μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο ηλικιωμένος "εξανάγκαζε το πεντάχρονο να του κάνει πεοθηλασμό". Η καταγγελία της 38χρονης τηλεοπτικής παραγωγού κρίθηκε εξ αρχής τόσο αξιόπιστη που εδώ και έναν χρόνο ο πατέρας της αλλά και η μητέρα των κοριτσιών απο την Αλβανία, είναι προφυλακισμένοι. Η δίκη συνεχίζεται...
 thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...