sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ξύλο στη Νέα Σμύρνη - Παίκτες της ΑΕΚ ήρθαν στα χέρια με οπαδούς

Δεν έλλειψαν τα έκτροπα μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιος - ΑΕΚ. Περίπου 20 οπαδοί των γηπεδούχων έβρισαν τον Μάκο και οι παίκτες της Ένωσης απάντησαν, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια.

Το κακό είχε ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του ματς όταν οι οπαδοί του Πανιωνίου αποδοκίμαζαν τον πρώην κυανέρυθρο, Γρηγόρη Μάκο. Κατά την αποχώρηση του μάλιστα υπήρξε επισόδιο με φίλαθλο που τον έβριζε.

Όλα έδειχναν να τελειώνουν εκεί, αλλά κατά την επιβίβαση της αποστολής της ΑΕΚ στο πούλμαν, περίπου 20 οπαδοί του Πανιωνίου επιτέθηκαν και πάλι φραστικά στον Μάκο.

Αυτός απάντησε ενώ κατέβηκαν και οι συμπαίκτες του. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και για αρκετά λεπτά επεφτε ξύλο έξω από το γήπεδο.

Στη μέση προσπάθησαν να μπουν οι λίγοι αστυνομικοί που ήταν στο χώρο αλλά έκαναν χειρότερα τα πράγματα αφού συνεπλάκησαν ουσιαστικά με τους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ κάποιος χτύπησε τον Τζιμπούρ που δεν είχε πάρει μέρος στο όλο σκηνικό.

Κάποιοι αστυνομικοί ζήτησαν να κρατηθεί ο Τζιμπούρ διότι όπως ισχυρίστηκαν έπιασε συνάδελφο τους από το λαιμό. Τελικά ο Γαλλοαλγερινός επιβιβάστηκε στο πούλμαν μαζί με τους συμπαίκτες του και το συμβάν έληξε εκεί.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...