sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Έφυγε με τον εραστή της και ζητούσε λύτρα από τον σύζυγο!!



Σε συναγερμό τέθηκε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για την απαγωγή μιας 26χρονης γυναίκας η οποία έστειλε μήνυμα στο σύντροφό της ότι έχει απαχθεί και για την απελευθέρωσή της έπρεπε να δώσει δεκάδες χιλιάδες λύτρα. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε είχε πάει διακοπές με τον εραστή της!

Η νεαρή έφυγε στα τέλη του περασμένου μήνα από τη Θεσσαλονίκη μαζί με τον 30χρονο φίλο της και στη συνέχεια το παράνομο ζευγάρι βρήκε καταφύγιο στην περιοχή Λειβαδιάς. Στις 29 Ιανουαρίου έστειλε στον 34χρονο σύζυγό της γραπτό μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, από το δικό της κινητό, στο οποίο τον ενημέρωνε ότι δήθεν είχε πέσει στα χέρια απαγωγέων, οι οποίοι ζητούσαν μάλιστα να συγκεντρώσει άμεσα 80.000 ευρώ και να τους τα παραδώσει, ώστε να την απελευθερώσουν.

Όπως ήταν φυσικό ο 34χρονος έχοντας καταληφθεί από φόβο απευθύνθηκε στην αστυνομία ώστε να τον βοηθήσει στην απελευθέρωση της γυναίκας του. Όμως, αυτό που διαπιστώθηκε στη συνέχεια δεν μπορούσε να το προβλέψει.

Από την ανάλυση των ψηφιακών σημάτων του κινητού έγινε αντιληπτό ότι αυτοί βρίσκονταν στην Βοιωτία. Όταν όμως οργανώθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας, έγινε αντιληπτό ότι η 26χρονη κάθε άλλο παρά θύμα απαγωγής είχε πέσει.

Στην ανάκριση που ακολούθησε, η νεαρή έπεσε σε αντιφάσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται. Ο 30χρονος άνδρας που ήταν μαζί της, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι η νεαρή δεν τον ενημέρωσε ότι είναι παντρεμένη, αλλά ούτε και για την απαγωγή που σκηνοθέτησε για να βρεθεί κοντά του.

Η νεαρή θα οδηγηθεί τώρα στον εισαγγελέα κατηγορούμενη για απόπειρα εκβίασης και για άσκοπη κινητοποίηση αρχής. Άγνωστο παραμένει αν θα ακολουθήσει και αίτηση διαζυγίου από τον απατημένο σύζυγο. Λέτε μετά από όλα αυτά ο 30χρονος εραστής να συνεχίσει να έχει σχέσεις μαζί της;; Χλωμό εως και σενάριο επιστημονικής φαντασίας..


stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...