sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Στα νοσοκομεία μας γαμ…νται στη δουλειά!

Ροζ σκάνδαλο με όργια σε νοσοκομείο

Νέο ροζ σκάνδαλο σε νοσοκομείο συγκλονίζει την ελληνική περιφέρεια. Τι καταγγέλουν ασθενείς για γιατρίνα σε λεσβιακά όργια sex με φίλες της σε δωμάτιο του νοσοκομείου εν ώρα υπηρεσίας;
Σάλος σε νοσοκομείο της περιφέρειας όπου ασθενείς κάνουν λόγο για άγρια όργια σεξ σε νοσοκομείο με πρωταγωνίστριες πέντε γυναίκες και
όχι μόνο. Πρωταγωνίστριες πέντε ομοφυλόφιλες γυναίκες, εκ των οποίων η μία γιατρός.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, στα όργια στο νοσοκομείο συμμετείχαν πέντε γυναίκες. Μία από αυτές ήταν γιατρός στο νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιπες ήταν φίλες της και δεν άνηκαν στο δυναμικό του νοσοκομείου.
Ασθενείς κατήγγειλαν ότι προ ημερών, δύο γυναίκες είχαν κλειστεί σε δωμάτιο κλινικής και οι φωνές τους αναστάτωσαν το νοσοκομείο. Οι δυο όμορφες γυναίκες ντυμένες στα άσπρα δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν το πάθος τους και «έβγαζαν τα μάτια τους» στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μόνο που στάθηκαν άτυχες γιατί έγιναν αντιληπτές από συνάδελφό τους, η οποία έκανε.. πως δεν έβλεπε.
Στους διαδρόμους του νοσοκομείου των.. οργίων κυκλοφορεί οτι πιο προκλητική είναι η γιατρός της παρέας, η οποία συχνά σχολιάζεται από συναδέλφους της για τη συμπεριφορά και τις πράξεις της, ειδικά τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Η ίδια τους κατηγορεί για ζήλεια και συνεχίζει απτόητη τη δράση της.
Εν τω μεταξύ, πριν από λίγες μέρες η καθαρίστρια του νοσοκομείου είχε «συλληφθεί» να κάνει άγριο σεξ σε αποθήκη. Αυτή τη φόρα όμως όχι λεσβιακό, αλλά με εργαζόμενο του νοσοκομείου. Η συγκεκριμένη γυναίκα ανήκε σε ιδιωτικό συνεργείο και πλέον δεν εργάζεται στο νοσηλευτικό ίδρυμα.
Πολλοί γιατροί παραδέχονται οτι τέτοια περιστατικά με όργια σεξ στα νοσοκομεία είναι συχνό φαινόμενο, ιδιαίτερα σε μέρες εφημερίας, καθώς «είναι φυσική η έλξη μεταξύ ατόμων που δουλεύουν πολλές ώρες μαζί». Εάν αυτό αληθεύει, τότε ένα πράγμα επιβεβαιώνεται. Οτι στα νοσοκομεία μας γαμ…νται στη δουλειά!

 
fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...