sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Εκτός Euroleague το Μαρούσι!


Εκτός των προκριματικών της Euroleague βρέθηκε το Μαρούσι! Η αβεβαιότητα στα διοικητικά του συλλόγου και τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες οδήγησαν την διοργάνωτρια αρχή στην απόφαση να «πετάξει» την ελληνική ομάδα εκτός των
προκριματικών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο σύλλογος των βορίων προαστίων είχε προθεσμία να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για την συμμετοχή του εως σήμερα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη με αποτέλεσμα να "βγάλει μόνος του τα μάτια του" και να βρεθεί εκτός διοργάνωσης. Καμία ομάδα δεν θα πάρει τη θέση του Αμαρουσίου, που σημαίνει ότι η αντίπαλος του, Μπούντιβελνικ, αυτομάτως περνάει στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague:

"Η Euroleague ανακοινώνει πως η άδεια του Αμαρουσίου για να συμμετάσχει στην διοργάνωση, ανακαλείται. Η διοργανώτρια αρχή αναγκάστηκε να πάρει αυτή την απόφαση, αφού ποτέ δεν έλαβε από το σύλλογο τα απαιτούμενα από τους νόμους έγγραφα. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να επισημάνουμε ότι το Μαρούσι δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την άδεια συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που επίσης απαιτείται από μια ομάδα προκειμένου να λάβει μέρος στην Euroleague. Καμία ομάδα δεν θα αντικαταστήσει το Μαρούσι στον πρώτο προκριματικό γύρο κόντρα στην Μπούντιβελνικ, επομένως η ουκρανική ομάδα προκρίνεται αυτομάτως στο δεύτερο προκριματικό γύρο".

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...