sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Καρκινοπαθής μητέρα άντεξε να πάει το γιο της σχολείο και την επόμενη μέρα απεβίωσε…



Μία ισχυρή ασθένεια και η απειλή του θανάτου αποδείχθηκε τελικά πως μπορούν να νικηθούν από την μητρική αγάπη και θέληση.
Η παρακάτω ιστορία εκτυλίχθηκε στη Βρετανία και πρωταγωνίστρια της είναι η μόλις 31 ετών Gemma Hogg.
Η άτυχη γυναίκα ζούσε για χρόνια στη δίνη του καρκίνου του μαστού με τις μάχες προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή, να είναι πια η καθημερινότητά της.
Τη δύναμη για να λέει ένα βροντερό «όχι» στο τέλος της, αντλούσε από το σύζυγό της και τα τρία της παιδιά.
Η τελευταία τρανή απόδειξη της ισχυρής της θέλησης για ζωή και αγάπη προς την οικογένεια της, ήταν και η τελευταία πράξη της περιπέτειας της.
Η Gemma κατάφερε να σταθεί στα πόδια της ενώ ήταν ετοιμοθάνατη μόνο και μόνο για να συνοδεύσει το αγοράκι της στην πρώτη μέρα του νηπιαγωγείου.
Η 31χρονη γενναία αυτή γυναίκα σηκώθηκε λοιπόν, από το κρεβάτι της κλινικής όπου βρισκόταν και πήγε τον μικρό Τόμας στην πρώτη του ημέρα στο σχολείο σε μία σπαρακτική προσπάθεια να κλείσει μέσα της για πάντα την εικόνα του παιδιού της που ξεκινάει το ταξίδι του στη ζωή, την ώρα που το δικό της τελείωνε!
Την επομένη, η Gemma πέθανε στον ύπνο της όμως πριν πει το τελευταίο της «αντίο» βρήκε το κουράγιο να φτιάξει… δώρα για τα παιδιά της!
Έφτιαξε λοιπόν για το κάθε παιδί, ένα κουτί αναμνήσεων με διάφορα πράγματα μέσα ώστε να τη θυμούνται, ενώ έβγαλε φωτογραφίες με το καθένα από τα παιδιά της (την 6χρονη Ιζαμπέλα, τον 4χρονο Τόμας και τον δίχρονο Τζέιμς) στις οποίες πάνω έγραψε: «Όταν θέλεις αγκαλίτσα, θα είμαι πάντα εδώ!».

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...