sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Σισέ: Μας πήδηξε ο διαιτητής!

Εξαλλος πήγε στην συνέντευξη Τύπου ο Τζιμπρίλ Σισέ, μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο Κύπελλο, τονίζοντας πως "απόψε μας πήδηξε ο διαιτητής"!"Δύο, τρεις λέξεις για να εκφράσω την αποστροφή μου απόψε. Το θέμα δεν είναι ότι χάσαμε την πρόκριση. Αυτό μπορεί να συμβεί. Εχω την αίσθηση ότι σήμερα με... πηδήξανε! Οταν έχουμε επτά
λεπτά χρόνου και δεχόμαστε τέρμα στα επτά λεπτά και 40 δευτερόλεπτα, καταλαβαίνετε τι εννοώ", τόνισε αρχικά ο γάλλος άσος του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:
"Το να δίνεις δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα στον Βύντρα όταν είναι στο πλάγιο, χαρακτηρίζεται από αυτό που είπα πριν. Θα προτιμούσα να έχει δεχτεί κίτρινη κάρτα ο Βύντρα σε ένα τάκλιν και όχι για το πλάγιο. Η αντίπαλη ομάδα το έκανε δύο και τρεις φορές.
Είμαι αποκαρδιωμένος με τον τρόπο που χάσαμε την πρόκριση. Ομως για μένα συνέβη και κάτι πολύ σημαντικό απόψε. Η αναγέννηση μιας ομάδας. Είδαμε μια ομάδα που δεν τα παράτησε. Που έδωσε τη μάχη της με 10 παίκτες. Που πολέμησε για τον χρόνο που έπαιξε.
Φαίνεται ότι ο διαιτητής αισθανόταν πολύ όμορφα στον αγωνιστικό χώρο και γι αυτό άφησε κι άλλο να παιχτεί. Είμαι περήφανος που ήμουν αρχηγός στην ομάδα σήμερα. Επαιξα σε μεγάλες ομάδες και αυτό που έγινε σήμερα είναι πολύ μεγάλο. Εχουμε κάνει κι άλλα μεγάλα παιχνίδια, αλλά με το σημερινό δείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα"!

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...