sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Το Μουντιάλ θέλει... Τζόρνταν!






Το "καυτό" μοντέλο Τζόρνταν θα έπρεπε να στείλουν οι Άγγλοι στη Ζυρίχη για να κερδίσουν τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2018, σύμφωνα με δηλώσεις του Χάρι Ρέντναπ. Μήπως έχει δίκιο;...ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Άγγλος πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, ο Πρίγκηπας Γουίλιαμ αλλά και σταρ παγκόσμιας ακτινοβολίας Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν κατάφεραν να πείσουν τα μέλη της FIFA να επιλέξουν την Αγγλία για οικοδέσποινα του Μουντιάλ 2018, κάτι που φάνηκε με τον πλέον οδυνηρό τρόπο την Πέμπτη: μόνο δύο ψήφοι από τις 22 συνολικά και τέλος του ονείρου από τον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας...

Την ώρα λοιπόν που όλα τα αγγλικά ΜΜΕ έχουν βάλει στο στόχαστρο τα μέλη της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας κατηγορώντας τους για "προδοσία", ο Χάρι Ρέντναπ αντιμετωπίζει το θέμα πιο... ανοιχτόμυαλα, καθώς εξέφρασε δημόσια την άποψη ότι ίσως θα έπρεπε να είχε πάει στη Ζυρίχη το σέξι μοντέλο Τζόρνταν προκειμένου να έχει περισσότερες ελπίδες η αγγλική υποψηφιότητα!

"Είναι σαν να πηγαίνεις στο X Factor και μετά να συναντάς τους κριτές για μερικές ημέρες και να λες: είμαι ένα σέξι πουλί.

Το προϊόν που παρουσιάσαμε ήταν καλό. Ο Πρίγκηπας Γουίλιαμ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο πρωθυπουργός, είναι όλοι τους φανταστικοί.

Είναι προφανώς πως έκαναν ό,τι μπορούσαν, έκαναν σπουδαία δουλειά, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε περισσότερα.Όμως θα μπορούσαμε να στείλουμε και άλλα άτομα για να έχουμε καλύτερη τύχη, όπως για παράδειγμα τη Τζόρνταν", δήλωσε χαρακτηριστικά στη "Daily Mail" ο έμπειρος προπονητής.

Να σημειωθεί πως η "επιλογή" του τεχνικού της Τότεναμ μόνο τυχαία δεν ήταν, με την 32άχρονη Κέιτι Πράις (κατά κόσμον Τζόρνταν) να αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της χώρας, ενώ πέρα από τους δύο γάμους που έχει κάνει ήδη, έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα μίντια με την ιδιότητα της τραγουδίστριας, της τηλεπαρουσιάστριας αλλά και της σελέμπριτι.


Η Αγγλίδα μοντέλο μέσα από φωτογραφίες










 

angelz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...