sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα εκλογές κι από Δευτέρα...συλλαλητήρια

Πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με αφορμή την άφιξη των εμπειρογνωμόνων της τρόικας προγραμματίζουν το ΚΚΕ και το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς την προσεχή Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα, συλλαλητήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις προγραμματίζει το ΚΚΕ. Στην πρωτεύουσα θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος στις 6 το απόγευμα, ενώ για τις 7μ.μ. έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στο Αγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη.

Στο συλλαλητήριο της Αθήνας θα μιλήσει η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση που διοργανώνουν ο συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων και φοιτητικοί σύλλογοι στις 15/11 και ώρα 5 μμ στο Πολυτεχνείο και εν συνεχεία στην πορεία προς το υπουργείο Οικονομίας, απευθύνει το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση το Δίκτυο, την Κυριακή τελειώνει ο β' γύρος των εκλογών και από Δευτέρα συνεχίζεται ο τρίτος γύρος των κοινωνικών και ταξικών αγώνων για «την ανατροπή του επαίσχυντου μνημονίου και αποτροπή των νέων σκληρών μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση με την τρόικα».

Οι φετινές τριήμερες εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, προσθέτουν τα μέλη του δικτύου, εκ των πραγμάτων συνδέονται με τους αγώνες και τα αιτήματα «για την αποδέσμευση της χώρας από το μνημόνιο, την ακύρωση των κυβερνητικών αντεργατικών πολιτικών και την υπεράσπιση των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων και του κατώτερου εγγυημένου μισθού».


i-reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...