sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Κάνεις sex ; Πες το on line στο internet ! ( απίστευτο site )



Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν κάνεις τόσο καλό σεξ για να βγαίνεις στα μπαλκόνια και να το φωνάζεις, αν δεν το έχει κάνει ήδη η παρτενέρ σου κατά τη διάρκεια της πράξης, αλλά μπορείς να το «ανακοινώνεις» μέσω διαδικτύου δίνοντας μάλιστα γαργαλιστικές λεπτομέρειες.


Το site IJustMadeLove.com επιτρέπει στους χρήστες να ανακοινώνουν στο κοινό το πότε, που και πως έκαναν σεξ . Πρόκειται για έναν ιστότοπο που συνδυάζει τους Google maps, το Loopt και το Twitter με το sex.

Σου φαίνεται περίεργο; Σε κάποιους άλλους όχι. Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις περίπου 129.000 άτομα έχουν δημοσιοποιήσει τα ρομαντικά τουσ ραντεβού.Θέλεις να κάνεις κι εσύ το ίδιο; Πατάς στο κουμπί «Yes, I just made love!”, το πρώτο πράγμα που θα σου εμφανιστεί αμέσως μετά είναι το μήνυμα «Congrats! Show us the spot».

Έπειτα, κάνοντας την ίδια χρήση στο google maps όπως οποιαδήποτε άλλη φορά αναζητάς κάτι, θα βρεις το δρόμο, κι αν είσαι τυχερός, μπορεί και το κτίριο (αν η τελευταία σου συνεύρεση ήταν στο εξωτερικό, όπου υπάρχει αυτή η δυνατότητα, καθώς στην Ελλάδα κάτι τέτοιο δεν «παίζει»).

Επίσης, μπορείς να δεις τον αριθμό των σεξουαλικών επαφών άλλων χρηστών, οι οποίες μαρκάρονται από ένα μπλε κι ένα ροζ κουνέλι, παγκοσμίως. Όσο πιο μεγάλοι είναι οι κούνελοι τόσο πιο πολύ sex κάνουν σε εκείνη την περιοχή.

Προς το παρόν, οι Αμερικάνοι είναι αυτοί που πηδούν περισσότερο, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα παραπάνω από το ότι το πρόγραμμα είναι πιο γνωστό εκεί και είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με αυτό. Μπορείς να τσεκάρεις αποτελέσματα από τον προηγούμενο μήνα, εβδομάδα, μέρα ή ακόμα και ώρα.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποια όρια: Αν κάποιος χρήστης κοινοποιήσει τη στιγμή του πάθους του, το site τον εμποδίζει από το να κάνει άλλο ένα post σε λιγότερο από 20 λεπτά. Όχι, τίποτα άλλο, αλλά να ξέρουμε και τι μας γίνεται.

Tip: Για να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στην πλοήγηση αλλά και τη διαδικασία δημοσίευσης είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις Firefox 3 ή Google
http://assoss.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...