sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς


Αλλάζουν τα δεδομένα στο χάρτη των υποψηφιοτήτων για την Περιφέρεια Αττικής, καθώς τη Δευτέρα ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς ανακοίνωσε επισήμως την πρόθεσή του να διεκδικήσει το αξίωμα του περιφερειάρχη απέναντι στον επίσημο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σγουρό.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάιο ο κ. Δημαράς...
διαγράφτηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ όταν αρνήθηκε να υπερψηφίσει το σχέδιο νόμου για το μηχανισμό στήριξης, δηλώνοντας «παρών».

Σε γραπτή ανακοίνωσή του, ο κ. Δημαράς τονίζει ότι «ήρθε η ώρα που όλοι μαζί μπορούμε να πούμε 'όχι' στο μνημόνιο της υποτέλειας, 'όχι' στην αλαζονεία της εξουσίας, 'όχι' στις όποιες προσωπικές ματαιοδοξίες και κενόδοξες επιδιώξεις».

«Μαζί μπορούμε να πούμε 'ναι' και να διατρανώσουμε την απόφαση μας για μια πορεία έντιμη, διάφανη και δημιουργική. Είναι η ώρα του μεγάλου 'ναι': είμαστε παρόντες και έτοιμοι να αγωνιστούμε και να παλέψουμε για μια καλύτερη Ελλάδα» αναφέρει ο κ. Δημαράς στην ανακοίνωσή του.

Στις δημοτικές εκλογές του 2002 ο κ. Δημαράς είχε κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων συγκεντρώνοντας 11,10% των ψήφων, έχοντας απέναντί του τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Χρ.Παπουτσή (25,8%).

Δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Κυριακή έδειξε ότι ο κ. Δημαράς μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την Περιφέρεια Αττικής από τον κ. Σγουρό, ο οποίος είναι φαβορί, βάσει των γκάλοπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...