sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Δύσκολη σχολική χρονιά για την τσέπη των γονιών - 350 ευρώ για σχολικά είδη!


Δυσβάσταχτο και αυτό το κόστος για πολλές οικογένειες που μέσω κρίσης βλέπουν το πορτοφόλι τους να αδειάζει.

Αν και υπάρχει η πρόθεση από την πλευρά των εμπόρων να κρατήσουν σταθερές τις τιμές στα σχολικά είδη αυτό τον χειμώνα, φαίνεται πως για μια οικογένεια το οικονομικό βάρος δεν θα αλλάξει και πολύ. Από το ρεπορτάζ του Newsit προκύπτει ότι σύμφωνα με τις ενδεικτικές τιμές τις αγοράς χρειάζονται τουλάχιστον ευρώ για τον καθιερωμένο σχολικό εξοπλισμό ενός παιδιού.
''Οι οικονομικές δυσκολίες έχουν επηρεάσει είδη την τσέπη του καταναλωτή και για αυτό θα κρατήσουμε τις τιμές σταθερές'' λέει στο Newsit ο Νίκος Γεωργίου, ιδιοκτήτης καταστήματος με σχολικά είδη. '' Έχουν αρχίσει οι πρώτες αγορές από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά βλέπω πως ο κόσμος είναι πολύ σφικτός στο τι θα πάρει, ακόμα και για το παιδί του πια'' τονίζει χαρακτηριστικά.

Στρέφονται προς τα φθηνά κινέζικα
''Υπάρχει μια τάση να γίνεται στροφή προς τα κινέζικα προϊόντα'' λέει ο κ. Τάσος Ηλιόπουλος, ιδιοκτήτης εμπορικού καταστήματος με σχολικά-χαρτικά.'' Αυτό γίνεται επειδή οι τιμές είναι πολύ πιο χαμηλές αλλά θέλει προσοχή στην ποιότητα, διότι τα περισσότερα είναι αναμφίβολου προέλευσης'' προσθέτει.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...