sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Για την απεργία των δημοσιογράφων‏...


Τι έγινε ρε μάγκες, σας μπήκε και σας το αγγούρι τώρα και ξεκινήσατε απεργίες. Τι νομίζατε, σε καιρό ύφεσης, θα μένατε εσείς απʼ έξω. Ένα ολόκληρο σύστημα ΜΜΕ που συντηρείται εξ ολοκλήρου από τα πολιτικά κόμματα δεν θα κατέρρεε κάποια στιγμή.
Έκαναν απεργία οι νταλικέρηδες, τους κατακρίνατε, διαστρεβλώνατε τα θέματα και τους θάβατε από τα κανάλια σας, έκαναν απεργία οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ, τους κατακρίνατε, διαστρεβλώνατε τα θέματα και τους θάβατε από τα κανάλια σας, έκαναν απεργία οι λιμενικοί, τους κατακρίνατε, διαστρεβλώνατε τα θέματα και τους θάβατε από τα κανάλια σας.
Τώρα που ήρθε η σειρά σας
να κάνετε απεργία ξέρετε ποια είναι η συμπαράσταση που έχετε από τον Έλληνα πολίτη.
Πάρτε τα τρία μας. Καλά να πάθετε. Να μάθετε να είστε δίκαιοι και αντικειμενικοί και να μην κρύβεστε πίσω από τα κόμματα. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να εργάζονται προς όφελος του γενικού συνόλου και όχι προς όφελος των κομμάτων. Αυτό που καταφέρατε είναι να μην σας εμπιστεύεται πλέον κανένας. Γιʼ αυτό και τα δελτία ειδήσεων έχουν πατώσει στην τηλεόραση.
Καλύτερα να βλέπεις στον Alpha πως τηγανίζουν τον μπακαλιάρο παρά να βλέπεις την Τρέμη που προσπαθεί να σε πείσει ότι για όλα φταίει ο εργαζόμενος πολίτης και κανένας άλλος. Και αν...
 δεν βάζατε και στις εφημερίδες τα CD και τα DVD, τότε δεν θα πουλάγατε απολύτως τίποτα. Πάρετε παράδειγμα τους Ιρλανδούς δημοσιογράφους. Δημοσιογράφοι με τρυφερά και όχι τρυφερά δημοσιογράφοι που είστε εσείς. Είναι που βάζεις το τρυφερά (με το τρυφερά το πιάσατε το υπονοούμενο, δεν θέλω να γίνομαι χυδαίος όπως λέει και ο Λαζόπουλος, μην με κόψει η ΕΣΗΕΑ στον αέρα).
Πήραν συνέντευξη
οι Ιρλανδοί δημοσιογράφοι τον πρωθυπουργό και τον υπουργό οικονομικών της χώρας τους και τους ξέσκισαν και τους δύο. Ψεύτες τους ανέβαζαν, ψεύτες τους κατέβαζαν, προδότες τους ανέβαζαν, προδότες τους κατέβαζαν. Οι δικοί μας (6 σε σύνολο απʼ ότι θυμάμαι) μαζεύτηκαν σε ένα τραπέζι για να πάρουν συνέντευξη από τον Παπανδρέου και αντί να τον ξετινάξουν, γιατί άλλα μας έλεγε και άλλα έκανε, αυτοί μόνο π… που δεν τον πήραν.
Είστε απαράδεκτοι, και ό,τι σας συμβεί σας αξίζει.
Ευχαριστώ

gregordergrieche.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...