sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α`ΒΑΘΜΙΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΕΣΗΕΠΗΝ



Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο συνεδρίασε στο Ηράκλειο της Κρήτης 20 Νοεμβρίου 2010 στα εκεί γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ μετά από καταγγελία του μέλους μας , Σοφίας Τσεντελιέρου κατά του επίσης μέλους μας Γιώργου Λαγουβάρδου.
Τα μέλη του Συμβουλίου ,  πρώτα άκουσαν την καταγγέλλουσα και την απολογία του καταγγελλόμενου καθώς και μια σειρά άλλων συναδέλφων που αναφέρθηκαν στην υπόθεση .
Σύμφωνα με αυτά που προέκυψαν από την όλη διαδικασία ο συνάδελφος Γιώργος Λαγουβάρδος ,
εργαζόμενος ως αρχισυντάκτης  στην εφημερίδα «Πατρίς» Ηρακλείου είχε μια ακραία αντισυναδελφική συμπεριφορά κατά της συναδέλφου Σοφίας Τσεντελιέρου , που εργαζόταν ως συντάκτρια στην ίδια εφημερίδα , που ως αποτέλεσμα είχε την αναγκαστική της παραίτηση από την εργασία της.
Από τη διαδικασία προέκυψε ακόμα ότι ανάλογη συμπεριφορά επέδειξε ως αρχισυντάκτης της «Πατρίδας» ο Γιώργος Λαγουβάρδος και έναντι άλλων συναδέλφων. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο κρίνει ότι ο Γιώργος Λαγουβάρδος παραβίασε το   άρθρο 23 , παράγραφος γ΄ του καταστατικού της ΕΣΗΕΠΗΝ.
Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο  αποφάσισε μετά από μυστική ψηφοφορία  με ψήφους δυο- ένα τη διαγραφή του  συνάδελφου Γιώργου Λαγουβάρδου για 12 μήνες από τις τάξεις της ΕΣΗΕΠΗΝ.
Το ένα μέλος που μειοψήφησε ζήτησε την οριστική διαγραφή του.
Ο Πρόεδρος  Ο Γραμματέας  Το Μέλος

Μιχάλης Μπαϊρακτάρης Στέφανος Πολίτης Μαρίνος Γράψας

 Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο συνεδρίασε στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 21 Νοεμβρίου - ημέρα Κυριακή - και ασχολήθηκε με την υπόθεση του ΣΚΑΙ Κρήτης. Αφού έλαβε υπ΄όψη τις ακροάσεις των καταγγελλομένων από το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ, Γιώργου Λαμπράκη, μέλους της Ένωσης, και του Σωτήρη Μεταξά, υποψηφίου μέλους της Ένωσης, καθώς και των μαρτύρων Νίκου Παπαδάκη, Ελένη Στάθογλου, Μανώλη Δανδουλάκη και Δημ. Καρυωτάκη, έκρινε ότι ο Γιώργος Λαμπράκης και ο Σωτήρης Μεταξάς ενήργησαν αντισυναδελφικά και ελέγχονται βάσει του άρθρου 23 παράγραφος γ΄του καταστατικού της ΕΣΗΕΠΗΝ.
Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο αποφάσισε μετά από μυστική ψηφοφορία:
      Α) την επιβολή, με ψήφους 2 έναντι ενός, της ανάκλησης στην τάξη του Γιώργου Λαμπράκη.
Το ένα μέλος που μειοψήφησε ψήφισε τη διαγραφή του για ένα χρόνο.
Β) ομόφωνα αποφάσισε για τον Σωτήρη Μεταξά το Πειθαρχικό Συμβούλιο να απευθυνθεί στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ για ενημέρωση καθώς ο κ. Μεταξάς βρίσκεται στη διαδικασία εγγραφής του στην ΕΣΗΕΠΗΝ.
     

Ο  Πρόεδρος Ο Γραμματέας Το Μέλος

Μιχάλης Μπαϊρακτάρης Στέφανος Πολίτης Μαρίνος Γράψας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...