sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

«Sugar Babes» και στην Ελλάδα: Φοιτήτριες αναζητούν ώριμους κυρίους για «χορηγούς»


Η μόδα των «Sugar Babes» που τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα χωρών του εξωτερικού, πλέον έφτασε και στην Ελλάδα.
Η ιστορία έχει ως εξής: Νεαρές φοιτήτριες αναζητούν μέσω διαδικτύου ώριμους κυρίους – κατά κόσμο… «sugar daddies» προκειμένου να γίνουν… οι χορηγοί τους, φυσικά με το αντίστοιχο αντάλλαγμα!
Μάλιστα, οι πρώτες εγχώριες αγγελίες είναι γεγονός και έκαναν την εμφάνισή τους στις σχετικές ιστοσελίδες:
«Είμαι η Κitty και αναζητώ sugar daddy για να πληρώνει το ενοίκιό μου. Είμαι διατεθειμένη να κάνω ό,τι μου ζητήσεις» αναφέρει μια 22χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα.
«Θέλω να γίνεις η μικρή μου κόρη. Θα σου προσφέρω ό,τι ζητήσεις. Μηνιαίο εισόδημα 6.000 ευρώ» είχε τίτλο το προφίλ ενός 40χρονου κυρίου από το Αγρίνιο.
Η ιδέα της… «μπίζνας» αυτής ανήκει σε μια νεαρή Βρετανίδα, την Aντζελένα, η οποία ως φοιτήτρια έλυσε τα οικονομικά της προβλήματα συνάπτοντας σχέση με πλούσιους κυρίους.
Η ίδια έκανε τέχνη την αναζήτηση χορηγού και σκέφτηκε να μοιραστεί τα φώτα της και με άλλες κοπέλες που ψάχνουν την εύκολη λύση ειδικά σε δύσκολες εποχές σαν αυτές που διανύουμε.
Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορούν να βρουν και tips από τη δημιουργό του site προκειμένου να γίνουν τα τέλεια «sugar babes» διότι, όπως αναφέρει και η ίδια η Αντζελένα, «ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος».
Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: Αρχικά οι ενδιαφερόμενες φτιάχνουν ένα προφίλ στο οποίο αναφέρουν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους, καθώς και τα ενδιαφέροντά τους.
Στη συνέχεια επισημαίνουν τι ψάχνουν σε έναν άντρα και αναρτούν με ένα απλό «κλικ» το προφίλ τους.
Αυτόματα κατεβαίνουν δεκάδες προφίλ από «sugar daddies» τα οποία ταιριάζουν με τα ζητούμενά της. Η κοπέλα επιλέγει και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι της.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρονται στην εν λόγω ιστοσελίδα, οι περισσότεροι «sugar daddies» είναι παντρεμένοι, πετυχημένοι επαγγελματίες, οι οποίοι ζητάνε λίγη ευχαρίστηση στην αγκαλιά μιας νεαρής ύπαρξης.
Αρκετές γνωριμίες έχουν καταλήξει σε γάμο, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που τα ραντεβού δεν πάνε καθόλου καλά.
Σύμφωνα μάλιστα, με έρευνα του Πανεπιστημίου Τζορτζ Ουάσινγκτον, το 41% των γυναικών που ρωτήθηκαν απάντησε ότι θα σκεφτόταν να δουλέψει ως χορεύτρια αισθησιακών χορών προκειμένου να καλύψει τα έξοδά της, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι οι μοντέρνοι καιροί ζητούν το εύκολο χρήμα πηγη:στη φόρα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...