sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Στο βιβλίο Γκίνες ο Βίγια

Λίγες ημέρες μετά το γκολ απέναντι στο Λιχτενστάιν που τον έφερε στην πρώτη θέση των σκόρερ της εθνικής Ισπανίας, ο Νταβίντ Βίγια ετοιμάζεται να... πανηγυρίσει μία ακόμα ατομική διάκριση, όχι όμως σε αγωνιστικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος ζωγράφος, Σέζαρ Φρέι, θα έχει ολοκληρώσει μέσα στις επόμενες ημέρες το μεγαλύτερο πορτραίτο ενός παίκτη στον κόσμο. Ναι, καλά μαντέψατε! Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα θα μπει -αν όλα κυλήσουν ομαλά- στο βιβλίο Γκίνες.
Η ιδέα είχε "καρφωθεί" στο μυαλό του Φρέι από τον Μάιο, ωστόσο το έργο ξεκίνησε στις 12 Αυγούστου. "Μετά την υποβολή υλοποίησης διάφορων έργων, ο Δήμος της πόλης του Aller δέχθηκε την πρότασή μου να διακοσμήσω έναν τοίχο 44 μέτρων", δήλωσε ο ίδιος.
Και συμπλήρωσε: "Έχω επεξεργαστεί όλες τις φωτογραφίες που μου έστειλε ο εκπρόσωπος του Βίγια και προσπάθησα να τις προσαρμόσω στις διαστάσεις του τοίχου. Ξεκίνησα με τη φανέλα, αφήνοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες του προσώπου και των χεριών. Αυτά τα σημεία είναι τα πιο δύσκολα για να επιτευχθούν".
Να σημειωθεί πως ο ζωγράφος με την πρωτότυπη ιδέα είχε σκεφτεί αρχικά να φτιάξει μια τοιχογραφία με άγνωστους ποδοσφαιριστές, στη συνέχεια όμως άλλαξε γνώμη।
πηγή: www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...