sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ουρές στα βενζινάδικα- Αποχή απο αύριο των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων



Στο άκουσμα της είδησης για νέες κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών φοτηγών και βυτιοφόρων οι οδηγοί έσπευσαν να φουλάρουν τα ρεζερβουάρ τους.

Σε παύση εργασίας επ' αόριστον αποφάσισαν να προχωρήσουν απο τη Δευτέρα
οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων ζητώντας την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου για το "άνοιγμα" του επαγγέλματός τους.

Μάλιστα όπως αποφάσισαν, την Δευτέρα θα κατέβουν στο κέντρο της Αθήνας με τα φορτηγά τους και να παραδώσουν στις αρμόδιες νομαρχίες τα κλειδιά των οχημάτων τους.

Μετά την απόφαση αυτοί οι οδηγοί έσπευσαν απο νωρίς σήμερα το πρωί στα βενζινάδικα για να φουλάρουν τα ρεζερβουάρ τους με αποτέλεσμα να σχηματιστούν μεγάλες ουρές.

newsit.gr

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΜΙΧΑΛΟ....ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ.ΟΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ.ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ..ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ...ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ.ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΜΕΣΑ.ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΕΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..ΤΕΡΜΑ Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ...ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΜΕΣΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.ΑΚΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ????ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...