sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ο απόλυτος τελικός


Πρόκειται για τις δύο ομάδες που δεν έχουν γνωρίσει την ήττα στο φετινό Μουντομπάσκετ. Συνεπώς, μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως είναι το πιο δίκαιο ζευγάρι τελικού που θα μπορούσε να προκύψει. Τουρκία και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αναμετρόνται απόψε (21:30-ΕΤ1) στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με τις ΗΠΑ να θέλουν να επιστρέψουν έπειτα
από 16 χρόνια στην κορυφή και τους Τούρκους να δείχνουν έτοιμοι να γράψουν ιστορία. Σερβία-Λιθουανία (19:00) ο μικρός τελικός.

Οι Τούρκοι έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς κατάφεραν να νικήσουν με 83-82 τη Σερβία και να πάρουν την πρόκριση για τον αποψινό μεγάλο τελικό. Αυτή θα είναι η παρθενική εμφάνιση των Τούρκων σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι Αμερικανοί δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των Λιθουανών και πήραν σχετικά εύκολα την πρόκριση στον τελικό. Η παρέα του Κέβιν Ντουράντ είναι το μεγάλο φαβορί στο αποψινό ματς.

Νωρίτερα (19:00), Σερβία και Λιθουανία θα παλέψουν για το χάλκινο μετάλλιο. Εκτός από την απογοήτευση, η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα πρέπει να ξεπεράσει και την κούραση μιας και χθες το παιχνίδι της τελείωσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Η «Λιέτουβα» προσπάθησε κόντρα στις ΗΠΑ, αλλά φάνηκε πως όσο και αν έπαιζαν χθες οι δύο ομάδες, πάλι οι Αμερικανοί ήταν αυτοί που θα έπαιρναν τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

www.7news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...