sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών




Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, τουλάχιστον έως και αύριο, αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες των βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, που
κράτησε πάνω από τρεις ώρες.

Οι μεταφορείς, σύμφωνα με στελέχη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, φέρονται
διατεθειμένοι να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, εφόσον η κυβέρνηση και συγκεκριμένα το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τους δώσει γραπτές διαβεβαιώσεις ότι θα υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του κ. Δημήτρη Ρέππα, για τα τρία βασικά αιτήματα, που είναι η ένταξή του στον αναπτυξιακό νόμο, το ασφαλιστικό και οι φορολογικές ελαφρύνσεις για όσους έχουν πάρει άδεια τα τελευταία χρόνια.

Και στα τρία αυτά αιτήματα αναφέρθηκε και πάλι σήμερα ο κ. Ρέππας, ο οποίος επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία από τα αρμόδια υπουργεία, αρχής γενομένης από τον αναπτυξιακό νόμο, που κατατίθεται τον Οκτώβρη στη βουλή και στον οποίο θα ενταχθούν και οι μεταφορείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης διατυπώθηκαν και προτάσεις για αναστολή των κινητοποιήσεων, αλλά οι ιδιοκτήτες των βυτιοφόρων δεν θέλησαν να αναλάβουν μεμονωμένα το κόστος μιας απόφασης για αναστολή των κινητοποιήσεων, και έτσι παρέπεμψαν το ζήτημα στην αυριανή κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον των κινητοποιήσεων, Πανελλαδική συνάντηση των Ομοσπονδιών ιδιοκτητών φορτηγών, βυτιοφόρων και γερανοφόρων οχημάτων από όλη την Ελλάδα, προκειμένου ληφθεί μια συλλογική απόφαση που θα αφορά όλο τον κλάδο.
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...