sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Σοκ από τον ομαδικό βιασμό 16χρονης στον Καναδά



Ο ομαδικός βιασμός μιας ανήλικης 16 ετών από τον Καναδά, κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το κορίτσι που έχει υποστεί σοκ,  έχει να αντιμετωπίσει πέρα από την σωματική και την ψυχική κακοποίηση, η οποία μοιάζει να μην έχει τέλος αφού οι αρχές δεν έχουν ακόμα καταφέρει να κατεβάσουν το υλικό από το Ίντερνετ,  με αποτέλεσμα όλο και περισσότερος κόσμος να είναι θεατής της
αποτρόπαιης πράξης του βιασμού.
Η ανήλικη που ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών σε rave party, σύμφωνα με την αστυνομία βιάστηκε ομαδικά από μία ομάδα επτά ανδρών. Το κορίτσι  βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί,  όμως, από τις αρχές αν της έδωσαν ναρκωτικά με στόχο να τη βιάσουν ή αν τα είχε πάρει μόνη της.
Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι το περιστατικό όχι μόνο δεν το κατήγγειλαν ή δεν το σταμάτησαν, οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι αλλά το φωτογράφιζαν και το βιντεοσκοπούσαν.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο BBC ότι «τώρα το θύμα πρέπει να ξαναζεί το δράμα που έζησε ξανά και ξανά. Κατεβάζουμε τις φωτογραφίες και ξαφνικά τις βλέπουμε να έχουν μοιραστεί σε άλλες σελίδες, με αποτέλεσμα να τις βλέπει όλο και περισσότερος κόσμος» τόνισε, ενώ πρόσθεσε  ότι «όσοι ανεβάζουν τις φωτογραφίες θα διωχθούν για παράβαση της νομοθεσίας για πορνογραφία ανηλίκων».
Η αστυνομία συνέλαβε δυο άτομα. Ένα νεαρό  που ανέβασε φωτογραφίες και το βίντεο στο Facebook, ο οποίος  υποχρεώθηκε να τα κατεβάσει, ωστόσο το υλικό ξεφυτρώνει ξανά και ξανά σε σελίδες και προφίλ και ένας 18χρονος  που φέρεται να συμμετείχε στον βιασμό της κοπέλας .
Ο πατέρας της κοπέλας δηλώνει συγκλονισμένος και οργισμένος. «Όλα αυτά μου προκαλούν αηδία. Είμαι εξοργισμένος πέρα από ότι τα λόγια μπορούν να εκφράσουν»

Οι αρχές έχουν μεγάλη δυσκολία στο να ελέγξουν τη κυκλοφορία του υλικού στο διαδίκτυο, ενώ ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση δήλωσε : «Δουλεύω στην διερεύνηση σεξουαλικών εγκλημάτων εδώ και χρόνια, ωστόσο πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Οι φωτογραφίες διαδίδονται στο Ίντερνετ σαν πυρκαγιά». Ψυχολόγοι  που παρακολουθούν την 16χρονη δεν μπορούν να τη βοηθήσουν  καθώς  γνωρίζει τι γίνεται με το υλικό του βιασμού, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνέλθει.

http://www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...